Swamp Thing 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe'in Titans ve Doom Patrol'un ardından sunduğu üçüncü dizisi olan Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing yeni bölüm konusu, detayları ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun henüz ilk sezonu sürerken sezon sonunda iptal edeceğini duyurduğu ve böylelikle 10 bölümün ardından sona erecek olan "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta ikinci bölümü "Worlds Apart" ile ekranlardaydı.

SWAMP THING 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing isimli çizgi romanının uyarlaması olan; Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi araştırmacısı Doktor Abby Arcane'in doğup büyüdüğü Louisiana'daki küçük bir kasabada ölümcül bataklıktan doğan bir virüsü araştırırken; bataklığın mistik ve korkunç sırları sakladığını ve artık kimsenin güvende olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu edinen hikayeye sahip dizinin son bölümünde kasaba şerifi Lucilia Cable, ortadan kaybolan Alec'i arama girişimlerinde başarılı olamazken, olayın bir kazadan daha fazlası olduğunu düşünen Abby, Daniel Cassidy'nin yardımıyla Alec'in video kayıtlarına erişir. Abby'nin ilgilendiği hastalarından biri olan Susie Coyle hastaneden kaçtığında, Abby ve Matt onu bataklığa kadar takip eder. Abby, orada Susie'nin daha sonra Alec Holland olarak tanımladığı bir yaratık olan Swamp Thing ile karşılaşır. Alec, korkunç derecede iri ve büyük, Swamp Thing olarak bilinen bitki bazlı bir yaratığa dönüşümüne anlam vermek için mücadele ederken; Avery, biyolojik hızlandırıcıyı ilk geliştiren bilim adamı olması nedeniyle yeşil virüsten sorumlu olan Jason Woodrue ile tanışır ve Jason'dan bu salgını durdurmasını ister. Maria Sunderland ise ölen kızı Shawna ile iletişim kurmak için Madame Xanadu'dan yardım ister.

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto1.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm "He Speaks" 14 Haziran 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto5.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Abby (Crystal Reed), arkadaşı ve meslektaşı Harlan'ın (Leonardo Nam) da salgından nasibini alması sonrasında Marais'te gitgide kötüleşen salgını sona erdirmeye kararlıdır.

Alec'in (Andy Bean) laboratuvarını tedaviye yarayacak bir şeyler bulmak için araştıran Abby bunun yerine farklı şeyler keşfeder.

Swamp Thing içinde bulunduğu durumda garip yeni güçlerini kullansa da insanlığını bulma konusunda hiç olmadığı kadar çaresiz bir durum içindedir.

Bu arada Avery Sunderland (Will Patton), finansal kaynaklar ve kendisini Alec Holland'ın ölümüyle ilgili sorgulayan kasaba şerifi Lucilia Cable (Jennifer Beals) nedeniyle artan baskıyla karşı karşıya kalır.

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto2.jpg

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto3.jpg

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto4.jpg

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto6.jpg

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto7-1560291838.jpg

19-06/12/swamp-thing-1x03-foto8.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin