Arka Sokaklar sezon finali yapıyor! 13. sezon finali ne zaman?

İstikrarlı bir başarı gösteren sevilen dizi Arka Sokaklar heyecanla beklenen sezon finali bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak...

Nurşah
11 Haziran 2019 - 11:05
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen polisiye temalı dram dizisi Arka Sokaklar sezon finali bölümü ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor! Sevilen oyuncuların kadosunda yer aldığı dizinin sezon finali ne zaman?

19-06/11/arka-sokaklar-sezon-finali.jpg

Arka Sokaklar 13. sezon finaline hazırlanıyor!

İlk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde izleyici karşısına çıkan ve ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar gelecek sezon için de ekran vizesi almayı başardı! Heyecan dolu bölümleri ile her cuma akşamı reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başaran dizi, 13. sezon finali ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

19-06/11/arka-sokaklar-13-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh gibi sevilen ve başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Arka Sokaklar dizisi 14 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 521. bölümü ile sezon final yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek. Nefes kesecek olan bu bölümde, Volkan vurulacak! Heyecan dolu sezon finali bölümünü kaçırmayın...

Arka Sokaklar 521. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin