Yemekteyiz'in sunucusu değişti! Onur Büyüktopçu'nun yerine kim geldi?

Sevilen yarışma programı Yemekteyiz'in sunucusu hangi ünlü isim oldu? Merakla beklenen sorunun cevabını Acun Ilıcalı verdi!

Nurşah
11 Haziran 2019 - 10:43
Gündem

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı Yemekteyiz'in sunucusunda değişiklik yaşandı! Bir süredir sevilen programın sunuculuğunu başarı ile yerine getiren Onur Büyüktopçu yerine kim gelecek?

19-06/11/yemekteyiz-sunucusu-degisti.jpg

Yemekteyiz'in yeni sunucusunu Acun Ilıcalı açıkladı!

İlk olarak Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Yemekteyiz programı ardından tv8 ekranlarına taşınmıştı. Hafta içleri ekrana gelen bölümleri ile izleyicinin beğenisini toplamaya devam eden programın sunucusu ise Onur Büyüktopçu idi...

19-06/11/yemekteyiz-yeni-sunucu.jpg

Ancak yapılan bir değişiklik ile önümüzdeki sezon tv8 ekranlarının sevilen programında bambaşka bir sunucuyu göreceğiz. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla Yemekteyiz'in yeni sunucusunun Seda Sayan olacağı duyuruldu:

Seda Sayan Yemekteyiz yarışmasının önümüzdeki sezon sunucusu olacak, heyecanla bekliyoruz...

Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yarışmadan ayrıldığına ilişkin çıkan dedikoduları doğrulamıştı. Bu değişikliğin sebebine ilişkin olarak henüz bir açıklama paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin