Sylvester Stallone'den History için sıkı bir kirli polis dizisi geliyor: The Tenderloin

Sylvester Stallone'nin yapımcıları arasında bulunduğu The Tenderloin nasıl bir dizi? The Tenderloin dizisinin konusu ne?

Sylvester Stallone ve History iş birliğiyle yeni bir dizi geliyor: "The Tenderloin".

A+E Networks ve Balboa Productions ortak yapımcılığında hazıranan projede, Rocky film serisiyle özdeşleşmiş 72 yaşındaki tecrübeli aktörün yürütücü yapımcılık yapacağı ve birden fazla bölümün yönetmen koltuğunda oturacağı belirtildi. Stephen Kay (Sons of Anarchy, The Shield) ise pilot bölümün senaryosunu kaleme alan isim olacak.

19-03/28/sylvester-stallone-history.jpg

"THE TENDERLOIN" KONUSU

The Tenderloin'in hikayesi; gelmiş geçmiş en kirli ve yozlaşmış polisler arasında gösterilen Charles Becker'ın gerçek yaşam hikayesine dayanıyor.

1900'lerin başlarında New York Polis Departmanı'nda polislik yapan Becker, New York City'nin The Tenderloin olarak bilinen meşhur mahallesinde İtalyan, Yahudi ve İrlanda çeteleri ile mücadele eden Strong-Arm takımına liderlik etmektedir.

Becker ve ekibi kirli polislerdir ancak aynı zamanda Tammany Hall ve çeteler tarafından kontrol edilen şehirde kanunları uygulayıp düzeni sağlamaya çalışmaktadırlar.

19-03/28/charles-becker.jpg

Gerçek tarihe bakıldığında Becker'ın bazı çarpıcı gelişmelerin ardından ABD tarihinde cinayetten dolayı idam cezası alan (elektrikli sandalye) ilk polis olduğunu görüyoruz.

History Programlama Başkanı Eli Lehrer yeni projeleri hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Miranda Rights ya da kurgusal dizi The Shield'den çok önce, kendi ahlaki kurallarına göre yaşayan gerçek bir polis Charles Becker vardı. Bu proje Becker'ın davasında yeni gerçekler keşfeden Sylvester için, kötü şöhretli kahramana yeni ışık tutan bir tutku projesi. Bu inanılmaz hikayeyi History izleyicilerine sunmak için Sylvester ile güçlerimizi birleştirmeyi dört gözle bekliyoruz."

19-03/28/history-logo.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Stallone ve Kay dışında Braden Aftergood (Hell or High Water) ve Barry Jossen projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin