Ünlü hip hop grubu Salt-N-Pepa'nın mini dizisi geliyor!

80'lerin sonu, 90'ların ilk dönemlerine damga vuran hip hop grubu Salt-N-Pepa'nın mini dizisi Lifetime ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Salt-N-Pepa dizisinin konusu ne olacak?

Bir döneme damgasını vuran Amerikalı ünlü hip hop müzik grubu "Salt-N-Pepa" bu kez bir diziye konu oluyor.

Lifetime, Cheryl "Salt" James ve Sandra "Pepa" Denton'ın oluşumunun başını çektiği Salt-N-Pepa'nın yıldızlarının gerçek yaşam öyküsüne dayanan bir mini dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

19-03/28/salt-n-pepa.jpg

"SALT-N-PEPA" DİZİSİNİN KONUSU

Salt-N-Pepa ismiyle geliştirilen dizinin hikayesi; bir arkadaşlarının okul projesi için kayıt yapmalarının ardından rap ve hip hop dünyasına adım atan hemşirelik okulu öğrencileri Cheryl "Salt" James ve Sandra "Pepa" Denton'ın yükseliş hikayesine odaklanıyor.

Tüm üyeleri kadınlardan oluşan ilk rap gruplarından birinin hikayesine odaklanacak dizi; seks hakkında konuşmaktan ve erkekler hakkındaki düşüncelerini paylaşmaktan korkmayan çiftin günlük yaşamlarına da yakın bir bakış atacak.

19-03/28/salt-n-pepa-eski.jpg

HİKAYE VE MÜZİK İÇ İÇE OLACAK

Dizide kuşkusuz grubun Let's Talk About Sex, What a Man, Shoop ve Push It gibi birçok hit parçasına da yer verilecek.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Abdul Williams'ın (The New Edition Story) senaryosunu kaleme aldığı Salt-N-Pepa'nın yürütücü yapımcı kadrosu Cheryl James, Sandra Denton ve Jesse Collins; Flavor Unit'ten Queen Latifah & Shakim Compere; Andy Hume, Dionne Harmon ve James "Jimmy" Maynes'tan oluşuyor.

19-03/28/salt-n-pepa-grubu.jpg

Salt-N-Pepa'nın izleyiciyle ne zaman buluşacağı şimdilik belli değil.

Salt-N-Pepa - Push It:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin