Tacoma FD dizisinin 2. sezonu olacak mı? Karar verildi!

Super Troopers film serisinin arkasındaki isimlerin elinden çıkan komedi dizisi Tacoma FD'nin geleceği belli oldu. Yayıncı kanal truTV diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

WarnerMedia'ya bağlı truTV'nin ilk sezonunu geride bırakan taze komedisi "Tacoma FD"ye 2. sezon onayı çıktı.

13 BÖLÜMLÜK TACOMA FD 2. SEZON YOLDA!

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu ise 13 bölümden oluşacak.

Super Troopers film serisinin ortak yaratıcı ve oyuncularından Kevin Heffernan ile Steve Lemme ikilisinin arkasında olduğu yapım ilk sezonunda istikrarlı reytingleri ve güçlü DVR rakamlarıyla dikkat çekmişti.

19-06/20/tacoma-fd-dizi-1561010559.jpg

"TACOMA FD" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Hikayesi Tacoma İtfaiye Teşkilatı'nda geçen komik olaylara ve itfaiye istasyonunda görevli itfaiyecilere odaklanan dizide yangınla her zaman savaşmaya hazır olan itfaiyecilerin bir yandan da kendi sıkıntılarıyla mücadele etmelerini izliyoruz.

Oyuncu kadrosunda Heffernan ve Lemme'ye Eugene Cordero (Andy), Marcus Henderson (Granny), Gabriel Hogan (Ike) ve Hassie Harrison (Lucy) eşlik ediyorlar.

Heffernan ve Lemme ile birlikte 3 Arts Entertainment'tan David Miner, 3 Arts Entertainment'tan Greg Walker ve Silverscreen Pictures'tan Kyle Clark dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

19-06/20/tacoma-fd.jpg

TACOMA FD 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tacoma FD'nin yeni sezon bölümlerinin çekimlerine sene sonlarına doğru başlanacak ve yeni sezon 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

"Tacoma FD" (truTV) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin