Talat Bulut, Çok İddialı Bir Diziyle Dönüyor

Talat Bulut, uzun bir aradan sonra çok iddialı bir diziyle geri dönecek deniyor. Ünlü ismi hangi dizide göreceğiz? Başarılı oyuncu nasıl bir rol üstlenecek? Detaylar haberimizde.

Yasak Elma’nın ilk sezonlarında en çok dikkat çeken oyuncu kimdi derseniz direkt aklımıza Talat Bulut gelir. Dizide yer alan kadın karakterleri karşı karşıya gelmesine neden olan Halit karakterini canlandıran ünlü oyuncu, başarılı geçen sezonların ardından dizden ayrılmıştı.

Yıldız ve Ender karakterinin defalarca karşı karşıya gelmesine neden olan Halit karakteri de diziden ayrılınca, dizi hikaye olarak bir hayli değişti. Konumuza dönecek olursak, Yasak Elma dizisinden sonra uzun bir ara veren Talat Bulut’un yeniden bir projede yer alacağı ortaya çıktı.

Talat Bulut, Mahkum Dizisine Katılıyor

Son gelen bilgilere göre ünlü oyuncu yine Fox TV’de yayınlanan ve şu an reytingleri çok iyi giden Mahkum dizisinin kadrosuna dahil olacak.

Ünlü oyuncunun dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı konusunda da iddialar var. Henüz resmi bir duyuru yok ama ünlü oyuncunun diziye, “Sinyor” karakteriyle dahil olacağı söyleniyor.

Bu hafta 11.bölümü yayınlanacak olan dizide ünlü ismi görmek için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Zira aynı iddialara göre başarılı oyuncunun karakteri 14.bölümde gözükecek.

22-02/19/talat-bulut-mahkum-2.jpg

Haliyle ünlü ismi de dizide 14.bölümden sonra görmeye başlayacağız. Sinyor karakteriyle önemli rollerden birini üsteleneceği ve ana kadro içerisinde yer alacağı söylenen Talat Bulut’un karakteri konusunda ise çok bir bilgimiz yok.

Artık nasıl bir karakter olacak ve dizide ne kadar etkili bir rolü olacak bunu 14.bölümden sonra görmeye başlayacağız. Tabii ki şunun da altını çizelim ki şu an diziden ya da yapımdan bu konuda resmi bir açıklama gelmedi. Haliyle şu an paylaşılan bu bilgiler iddialar olarak değerlendirilebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin