Tehlikeli Karım final kararı aldı! Dizi ne zaman bitiyor?

Başrollerinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Show Tv'nin yeni projesi Tehlikeli Karım final yapıyor! Yayınlandığı pazar akşamları reytinglerinde beklenilen performansı gösteremeyen dizi ne zaman bitecek?

Nurşah
19 Nisan 2018 - 16:45
Kültür Sanat

Reytinglerde dalgalı bir grafik çizen fakat yayında kaldığı 4 hafta boyunca istediği konuma yerleşemeyen diziye dair "Tehlikeli Karım bitiyor mu?" soruları en sonunda netlik kazandı!

18-04/19/tehlikeli-karim-final.jpg

Tehlikeli Karım final yapıyor!

Evli bir çiftin aşk ile başlayan evliliklerinin zaman içerisinde girdiği çetrefilli durumu ele alan ve My Dangerous Wife adlı Japon yapımı bir diziden uyarlanan Tehlikeli Karım dizisi için erken final kararı verildi. Show Tv, beklediği reytingi kendisine vermeyen dizisini bitirmeye karar verdi... İzleyicileri oldukça üzecek gibi görünen Tehlikeli karım ne zaman bitecek?

   

18-04/19/tehlikeli-karim-bitiyor-mu.jpg

Tehlikeli karım final ne zaman olacak?

Show Tv'nin başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile merak uyandıran dizisinin ilk bölümü 25 Mart 2018 tarihinde yayınlanmıştı. Aradan geçen haftalarda reytinglerde diledikleri gibi başarılı olamayan Tehlikeli Karım yayınlanacak olan 6. bölümü ile 29 Nisan 2018 Pazar günü ekran yolculuğunu sonlandıracak! 

Önümüzdeki pazar günü 5. bölümü ekrana gelecek olan dizinin bir önceki hafta reyting sonuçlarına göz atabilirsiniz...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin