Teksas Katliamı 2022 serinin yeni filmini tanıyalım! Korku filminin konusu, fragmanı

Deliliğin korkunç sureti geri döndü! Korku klasiğinin devamı "Teksas Katliamı (Texas Chainsaw Massacre)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri...

Kötü Ruh, Nefesini Tut ve orijinal Teksas Katliamı'nın yapımcılarından...

Deliliğin korkunç sureti geri döndü! Korku klasiğinin devam filmi niteliğindeki "Teksas Katliamı (Texas Chainsaw Massacre)" 18 Şubat 2022 Cuma tarihinde Netflix'te yayınlandı.

2022 yılının en yeni korku filmleri arasında yer alan ve seri hayranlarının merakla beklediği film 1 saat 23 dakika süreye sahip.

TEKSAS KATLİAMI NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Peki, Elsie Fisher'ın (Eighth Grade) başrolde yer aldığı ve serideki diğer tüm filmleri göz ardı ederek Teksas Katliamı'nın (1974) doğrudan devamı olması amaçlanan filmin konusu ne?

Bu devam filminde Teksas'taki bir hayalet kasabayı yeniden canlandırmak isteyen fenomenler, insan derisinden bir maske takan kötü şöhretli katil Deri Surat'la karşılaşıyor.

Yaklaşık 50 yıl saklandıktan sonra yeniden ortaya çıkan Deri Surat, Teksas'ın ücra bir kasabasında özenle yarattığı korunaklı dünyasını kazara bozan bir grup idealist gencin peşine düşüyor.

22-02/19/texas-chainsaw-massacre-izle-film.jpeg

Kim Henkel ve Tobe Hooper tarafından yaratılan karakterlerden uyarlanan hikâye, Fede Álvarez ve Rodo Sayagues'in kaleminden çıktı. Senaryosunu ise Chris Thomas Devlin yazdı.

David Blue Garcia'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı Teksas Katliamı'nın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Sarah Yarkin (Melody)
- Elsie Fisher (Lila)
- Mark Burnham (Leatherface)
- Jacob Latimore (Dante)
- Moe Dunford (Richter)
- Olwen Fouéré (Sally Hardesty)
- Alice Krige (Mrs. Mc)
- Jessica Allain (Catherine)
- Nell Hudson (Ruth)
- Sam Douglas (Herb)
- William Hope (Şerif Hathaway)

TEKSAS KATLİAMI 2022 NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin ana çekimleri 17 Ağustos 2020'de Bulgaristan'da başladı. Ancak, çekilenlerden etkilenmeyen stüdyo, ilk etapta yardımcı yönetmenler olarak işe alınan Ryan ve Andy Tohill'i kovdu ve ardından David Blue Garcia yönetmen olarak onların yerine işe alındı. Tohill kardeşler tarafından çekilen görüntüler, Garcia'nın prodüksiyona başlamasıyla kullanılmadı.

22-02/19/texas-chainsaw-massacre-oyunculari.jpeg

Bad Hombre, Exurbia Films & Legendary Entertainment iş birliğiyle hazırlanan Teksas Katliamı'nın Türkçe alt yazılı resmi fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-02/19/texas-chainsaw-massacre-poster.png

"Teksas Katliamı" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin