Teoman 2024 planlarını açıkladı! O detay dikkat çekti!

Şarkıcı Teoman, 2024 yılı planlarını açıkladığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Teoman bu yıl ne yapmayı planlıyor? Teoman'ın videosunda dikkat çeken detaylar...

Berfin Sengil
02 Ocak 2024 - 16:18
Magazin

Ünlü şarkıcı Teoman, yaptıklarıyla gündeme oturmaya devam ediyor. Son olarak  2024 yılı için planlarını açıklayan Teoman'ın videosu sosyal medyada viral oldu.

2024 planlarını sıralayan Teoman şunları söyledi:

"2024’le ilgili çok iyi planlarım var. Sigarayı azaltacağım, bırakmayacağım; azaltacağım. Az çalışacağım, spor yapacağım, bol bol eğleneceğim."

Teoman'ın videosunda en dikkat çeken şey ise sigarayı azaltacağını söylerken bile elinde sigaranın bulunması oldu. Bu duruma bazı sosyal medya kullanıcıları gülüp geçerken, bazılarından ise tepki geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin