Ünlü yönetmen Sadullah Celen hayatını kaybetti!

Ünlü yönetmen Sadullah Celen, beynindeki pıhtı nedeniyle hayatını kaybetti. Sadullah Celen'in sağlık durumu nasıldı? Sadullah Celen neden vefat etti? Sadullah Celen kaç yaşında hayatını kaybetti? Sadullah Celen'in cenazesi nerede, ne zaman yapılacak? Sadullah Celen kimdir?

Volkan Usta
02 Ocak 2024 - 19:42
Viral

Yapımcı ve yönetmen Sadullah Celen, 64 yaşında İstanbul'da vefat etti. 'Şehnaz Tango', 'Yedi Numara', 'Sıcak Saatler', 'Elimi Bırakma', 'Güneşin Kızları' ve 'Benim Güzel Ailem' gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Celen'in ölüm haberi yakınları ve arkadaşları tarafından duyuruldu. Celen'in ölüm nedeni ise açıklanmadı.

SADULLAH CELEN KİMDİR?

Sinema ve dizi filmi yönetmeni, aynı zamanda yapımcı olan Celen, 1 Ocak 1960 tarihinde İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü mezunu olan Celen, 1985'te Züğürt Ağa filminde yönetmen yardımcılığıyla sinemaya başladı. Süha Arın ile birlikte birçok belgeselde çalışan Celen, 1994 yılından itibaren birçok film ve dizinin yönetmenliğini üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin