Teşkilat 72. Bölümünde Ömer Zehra için kendini siper ederek vuruldu!

TRT1'in başrollerinde Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 72. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 72. bölümünde neler yaşandı Teşkilat 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 72. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Teşkilat'ın 73. bölümünde neler olacak? Teşkilat'ın 73. bölümünde Ömer ve Zehra arasında neler olacak?

Volkan Usta
17 Nisan 2023 - 12:12
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ın  dün akşam ekrana gelen 72. bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı çarpıcı gelişmeler yaşandı. Soluksuz geçen bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu.

23-04/17/cns_4877.JPG

Teşkilat tarafından bozguna uğrayan Siyah İnci öfkeden deliye dönerken Hartley bir sonraki hamlesine geçti. Siyah İnci’yi kontrol etmekte zorlanan Hartley, yeni görevi Francis’e verip Siyah İnci’nin sakinleşmesini beklemek istedi. Ancak gözünü intikam hırsı bürüyen Siyah İnci’nin durmaya niyeti yoktu.

23-04/17/cns_4944.JPG

Ekip vakit kaybetmeden ele geçirilen veriler üzerine Hartley’in Kuzey Irak’ta olan Türk üslerini hedef aldığı sonucuna ulaştı. Bölgeye gittiklerinde örgüt mensubu Bozan’ın Türkmen köylerindeki çocukları kaçırdığına şahit olan ekip hemen duruma müdahale etmek için harekete geçti.

23-04/17/cns_4047.JPG

Diğer yanda Korkut, Hartley hakkında Helen'in aklına girmeyi başardı. İlk görevlerinde başarılı olan Efkar ve Korkut, ekipten gizli bir şekilde Halit Başkan’ın talimatıyla Kuzey Irak’a gidip Bozan’ın yerini buldular. Başarılı geçen operasyonun sonunda çocuklar sağ salim bir şekilde ailelerine kavuştu.

23-04/17/cns_0093.JPG

Ömer sonunda geçmişe bir sünger çekip Zehra’ya kaldıkları yerden devam etmek için yıllar önce veremediği yüzüğü vermek istedi. Ancak onları uzaktan izleyen Siyah İnci, ikilinin bu mutlu anına gölge düşürdü. Zehra için kendini siper eden Ömer ise vuruldu.

23-04/17/cns_4063_rt.jpg

Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin