Teşkilat 72. Bölümüyle zirvede! Ömer Francis'le karşı karşıya kaldı!

TRT1'in başrollerinde Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 73. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 73. bölümünde neler yaşandı Teşkilat 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 73. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Teşkilat'ın 74. bölümünde neler olacak? Teşkilat'ın 74. bölümünde Ömer ve Zehra arasında neler olacak?

Volkan Usta
24 Nisan 2023 - 10:53
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu oldu 72. bölümüyle üç kategoride de birinci olarak 23 Nisan Pazar akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Soluksuz geçen bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu. 

23-04/24/cns_5814.JPG

Dün akşam yayınlanan bölümde; Ömer’in tedavi edilmesi için güvenli bölgeden çıkış yapıldı. Ancak örgüt mensupları Francis'in emriyle ekibi pusuya düşürdü. Gözleri önünde olanlara sessiz kalamayan Efkar çatışma sırasında Korkut’la birlikte gelerek Zehra’lara destek oldu. Efkar ve Korkut’u karşısında gören Zehra büyük bir şaşkınlık yaşadı.

23-04/24/cns_5570.JPG

Halit Başkan’ın sahadaki gizli elemanlarını tanımış olan Zehra, Efkar hakkındaki tüm gerçekleri de öğrendi. Ömer’i kaybetme korkusuyla yüzleşen Zehra, Siyah İnci’nin cezasını kesmek için harekete geçti. Siyah İnci’ye ulaşmak için kendini tehlikeye atan Zehra’nın yardımına Korkut yetişti. 

23-04/24/cns_6346.JPG

Diğer yanda önce Berlin sonra Kuzey Irak’ta bozguna uğrayan Hartley Francis’e, karşılık verilmeden Türkiye’ye dönmemesini söyledi. Francis, Ömer’i ele geçirmek için adamlarını seferber etti. Halit Başkan, ekibin bölgeden güvenli bir şekilde çıkabilmesi için planını devreye soktu.

23-04/24/cns_6253.JPG

Zehra, Siyah İnci’yi ele geçirirken, Ömer ise kendi ekibinin sandığı araçta yaralı bir halde Francis’le karşı karşıya kaldı. 

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin