Teşkilat 81. Bölümde aksiyon hiç bitmedi! Ömer ve ekip operasyonda büyük şok yaşadı!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 81. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 81. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 82. bölümünde neler olacak? Teşkilat 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
30 Ekim 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dördüncü sezonunda da aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

TEŞKİLAT 81. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mostar Köprüsünde Vasili’nin asılması, Şirket’in Balkanlardaki planlarına hız vermesine zemin hazırladı. Radikal milliyetçi grup olan Çetnikleri yeniden diriltmeye çalışan Şirket, Blagay tekkesini basarak dervişleri kaçırdı. Ömer’in ortaya çıkmasını sağlamak için yapılan bu hamleye sessiz kalmayan Ömer de Bosna’ya doğru yola çıktı. Ömer, Derviş Baba’nın kaçırılmasını şahsi bir mesele olarak ele alınca ekibi arkasında bıraktı. Neslihan, Ömer’in durdurulması için ekibin seferber olmasını istedi. Ekiple birlikte düzenlenen operasyonda Derviş Baba kurtarıldı.

23-10/26/cns_0384-1698319003.jpg

Bosna’da ise radikal milliyetçiler tarafından yapılan boykotlarda Türk bayrağına saldırılınca bir Sırp öldürüldü. Şirket eline geçen bu fırsatla Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çalıştı. Neslihan ardı ardına yaptığı toplantılarla, Ömer’in liderliğindeki ekip ise elde ettiği bilgiyle operasyon için düğmeye bastı. Herkes dört bir koldan Balkanlarda yaratılmak istenen kaosun önüne geçmek için harekete geçti.

23-10/26/cns_9048-1698319025.JPG

Büyük Balkan Dostluk gecesinde Milorad’ı ele geçirmek için ekip görevinin başına geçti. Beklenen isimler bir bir gelirken perde arkasındaki şüpheli isimlerden birinin yani Gökhan’ın yanında Neslihan ile gelmesi herkese büyük bir şok yaşattı.

23-10/26/cns_0316-1698319043.jpg

Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin