Teşkilat 85. Bölümde Ömer, Gökhan'ın işini bitirdi!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 85. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 85. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 86. bölümünde neler olacak? Teşkilat 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
27 Kasım 2023 - 09:31
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, aksiyon ve heyecan dolu seksen beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat,  yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

TEŞKİLAT 85. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gökhan başarılı bir operasyonla Cenevre'den İstanbul'a getirildi. Şirket Horus’u konuşturulmadan ortadan kaldırmak istese de Scarlett buna engel olup Gökhan’ı kurtarmanın derdine düştü.

23-11/23/cns_3888.JPG

Gökhan konusu Teşkilat’ta Neslihan’ın sadakatinin sorgulanmasına yol açarken Ömer, bu durumun önüne geçerek Neslihan’ın güvenilir olduğunu söyledi. Babasının hedefte olduğunu bilmesiyle zor günler geçiren Neslihan’ın en büyük destekçisi yine Ömer oldu. Şirket, Barış Gücü’nün Türkiye’ye geçeceği devir teslim törenini kana bulamak için İHA’ların sevkiyatına baskın düzenleyerek İHA’ları kaçırdı.

23-11/23/cns_3836.JPG

Tüm ekip bu törenin gerçekleşmesi ve İHA’ların bulunması için dört bir koldan çalışmalara başladı. Ömer’in planıyla Gökhan, Teşkilat’ın elinden kurtulduğunu sanarak büyük bir yanılgı yaşadı.

23-11/23/cns_5382.JPG

Gökhan son hamlesini yapmak isterken kanlı planı ekip tarafından bertaraf edilmişti. Ekip İHA’ları ele geçirerek büyük bir başarıya imza atarken beklenen tören de gerçekleşti. Çıkış yolu kalmayan Gökhan’ın cezasını Ömer kesti.

23-11/27/cns_5970.JPG

Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin