Teşkilat bomba sezon finaliyle tatile çıktı! Ömer ve Zehra sonunda nişanlandı!

TRT1'in başrollerinde Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat sezon finaliyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 79. bölümünde neler yaşandı Teşkilat 4. sezonda neler olacak? Teşkilat 79. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Teşkilat'ın 4. sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat'ın 4.sezonunda Ömer ve Zehra arasında neler olacak?

Volkan Usta
26 Haziran 2023 - 12:32
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ sezon finaliyle ekrana geldi.

 

23-06/26/cns_1319-1687772504.JPG

TEŞKİLAT'IN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Aylardır süren operasyonların ardından büyük başarılara imza atan ekip, saldırı riskinin devam etmesiyle bu işin arkasında kimin olduğu ve bağlantılarını öğrenmek için hızla çalışmalara başladı.

23-06/26/cns_1767.JPG

Diğer yanda Ömer’in Zehra’ya yaptığı sürpriz yürekleri ağza getirirken ikili evlilik kararı aldı. Ekiple birlikte yapılan kutlamada Ömer ve Zehra’nın nişan yüzükleri takıldı. Halit Başkan’a ulaşan bir istihbaratla ekip vakit kaybetmeden görevinin başına döndü. AVM’ye konulan bomba imha edilse de olayın perde arkasındaki kişinin Francis olduğu fark edildi.

23-06/26/cns_1303_rt.jpg

İntikam peşindeki Francis, örgütle işbirliği yaparak büyük imha ve işgal planınının son adımı için harekete geçti. Ekip, örgütün ana karagahına giden Francis’i ve hain emellerini durdurmak için Irak’a doğru yola çıktı. 

23-06/26/cns_1614.jpg

Ömer ve Zehra sayesinde örgütle ilgili tüm veriler ele geçirilirken örgüt bugüne kadarki en büyük yenilgisini aldı. Ancak içeride yaşanan çatışma sırasında zor durumda kalan Ömer ve Zehra, sözde terör örgütü liderini  imha edilmesi için canlarını ortaya koydular ve içinde bulundukları cendereden çıkarılmaları için yardım istemediler. Sihaların ana karargahı bombalamasının ardından ikiliden haber alınamayacağınca Ömer ve Zehra’nın şehit olduğu kararına varıldı. 

23-06/26/cns_1258_rt.jpg

Teşkilat’ heyecan dolu bölümleriyle dördüncü sezonuyla TRT 1’de ekrana gelecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin