Tetikçinin Oğlu 1. Bölümüyle ekran hayatına bomba gibi başladı! Korkmaz'la Metin İskender'den kaçabilecek mi?

Fox'un başrollerinde Timuçin Esen ve Şevkey Çoruh'un yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisi sonunda ekran yolculuğuna çok iyi başladı...Dizi senaryosu ve kadro kalitesiyle ekran hikayesine iddialı bir giriş yaptı. Peki Tetikçinin Oğlu 1. bölümde neler yaşandı Tetikçinin Oğlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tetikçinin Oğlu'nun 2. bölümünde neler olacak? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu izle! Tetikçinin Oğlu 1. bölüm izle! Şevket Çoruh kimdir?Timuçin Esen kimdir? Tetikçinin Oğlu 1. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
11 Nisan 2023 - 22:45
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya ve Same Film yaptığı başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un bulunduğu “Tetikçinin Oğlu” dizisi ekran serüvenine başladı. Peki 2. bölümde neler olacak?

23-04/10/tetikcinin-oglu_1-5.jpg

Tetikçinin Oğlu ilk bölüm izle!

TETİKÇİNİN OĞLU'NUN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür.

23-04/11/tetikcinin-oglu_1-3-1681204203.jpg

Tetikçinin Oğlu 1. bölüm HD izle! Tetikçinin Oğlu ilk bölüm full izle!

İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez.

23-04/11/tetikcinin-oglu_1-4.jpg

Tetikçinin Oğlu canlı izle! Tetikçinin Oğlu 1. bölüm full HD izle!

Hayatını üç kağıtla kazanan, günübirlik yaşayan Metin ise, o gece olay yerindedir. Yaşanan olaylar sonucu Yiğit ölürken, Metin de büyük bir belanın içerisine düşer.

23-04/10/tetikcinin-oglu_1-1.jpg

Tetikçinin Oğlu Youtube izle! Tetikçinin Oğlu 1. bölüm kesintisiz HD izle!

Oğlunun ölümüyle tüm kontrolü kaybeden İskender, Korkmaz’dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre iz süren Korkmaz, sonunda hedefe ulaşmak üzereyken büyük bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık Korkmaz, Metin ve İskender için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

23-04/10/tetikcinin-oglu_1-6.jpg

Tetikçinin Oğlu yeni bölümleriyle her salı saat 20.00'de FOX'ta...

Tetikçinin Oğlu son bölüm izle. Tetikçinin Oğlu 2. bölüm fragmanı izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin