Tetikçinin Oğlu 6. Bölümde İskender'in beklediği an nihayet geldi!

Fox'un başrollerinde Timuçin Esen ve Şevkey Çoruh'un yer aldığı Tetikçinin Oğlu 6. bölümüyle ekrana geldi. Peki Tetikçinin Oğlu 6. bölümde neler yaşandı Tetikçinin Oğlu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tetikçinin Oğlu'nun 7. bölümünde neler olacak? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu izle! Tetikçinin Oğlu 6. bölüm izle! Şevket Çoruh kimdir? Timuçin Esen kimdir? Tetikçinin Oğlu 6. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Mayıs 2023 - 09:54
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya ve Same Film yaptığı başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un bulunduğu “Tetikçinin Oğlu” 6. bölümüyle yine çok konuşuldu.

TETİKÇİNİN OĞLU'NUN 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İskender ve Korkmaz, aksiyon dolu bir çatışmada omuz omuza savaşırlar. Bu olay onlara kardeşliklerini hatırlatacak ve birlikte mücadele etmelerini sağlayacaktır.

23-05/15/tetikcinin-oglu_6-1.jpg

Düştüğü tuzağın intikamını almak isteyen İskender ordusunu toplayıp nefesleri kesen bir baskın yapar. Kaçmaya çalışırken Yunus’a yakalanan Sibel, oğlu Umut’la birlikte hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Metin bir kez daha Korkmaz’ı dinlemeyip, Sibel için kendisini tehlikeye atınca bu kez yakalanmaktan kurtulamaz.

23-05/15/tetikcinin-oglu_6-4.jpg

Metin’i ele geçiren Yunus, İskender’den gelecek emri beklemektedir. Korkmaz namlunun ucundaki oğlu Metin’i bir kez daha kurtarabilecek midir?

23-05/15/tetikcinin-oglu_6-6.jpg

Tetikçinin Oğlu yeni bölümüyle her salı saat 20.00'de FOX'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin