Tetikçinin Oğlu İskender kimdir? Şevket Çoruh kimdir? Kaç Yaşında?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Tetikçinin Oğlu, zengin kadrosu ve kaliteli senaryosuyla izleyicisiyle buluşacak. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin İskender'i kimdir? Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlayacak? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Timuçin Esen kimdir? Şevket Çoruh kimdir? Tetikçinin Oğlu tanıtımı izle!

Volkan Usta
11 Nisan 2023 - 09:38
Kültür Sanat

Başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi iki usta ismi buluşturan Tetikçinin Oğlu bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Tetikçinin Oğlu dizisininde kim, kimdir? İşte detaylar!

23-04/07/fthkihnwwamrir1.jpg

İskender "İsko" Karayurt (Şevket Çoruh):  Bodrum’un en büyük iş adamlarından. Ağır başlı, sevecen ve hırslı. En büyük zaafı ailesi ve Korkmaz. Her ne kadar merhametli bir “baba” olarak gözükse de, konu iş olunca hırsından gözü dönebilen, merhametinden eser kalmayan bir karakterdir.

Şevket Çoruh Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

İLGİLİ İÇERİK

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Artvin'lidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç'un Anaçlı köyünden İstanbul'a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir. Kartal Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. 1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. 1995 yılında Çiçek Taksi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Şevket Çoruh, tiyatrocu Günay Karacaoğlu ile 1995 yılında evlendi. 2007 yılında boşandı. Bu evliliğinden Gülenay Çoruh (d.1997) adında bir kızı vardır. Yılan Hikayesi, Affet Bizi Hocam, Komedi Dükkanı, Gönül Kudret, Savcının Karısı, Canın Sağolsun, Azad gibi dizilerde rol almıştır.

Çoruh en son Netflix'te yayınlanan Sıcak Kafa ve Kanal D ekranlarındaki Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterine hayat vermiştir.

Tetikçinin Oğlu ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de FOX’ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin