The Affair 4. sezon onayını aldı!

Showtime, evlilik ve ilişki temalı draması The Affair için resmi 4. sezon onayını duyurdu.

The Affair serüveni devam edecek!

BİR SEZON DAHA DEVAM!

Premium kablolu kanallardan Showtime, evlilik ve ilişki temalı draması The Affair için resmi 4. sezon onayını duyurdu. Karar, Pasadena'da gerçekleştirilen Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu kapsamındaki etkinlik gününde bizzat kanal başkanı ve CEO'su David Nevins tarafından duyuruldu.

İlk sezonuyla birlikte Altın Küre Ödülleri'nde en iyi drama ve drama dalında en iyi aktris olmak üzere iki dalda ödül kazanarak sükse yapan The Affair, Showtime ekranlarında bölüm başına ortalama olarak 1.5 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Sarah Treem ve Hagai Levy'nin yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcılığını Treem ile birlikte Jeffrey Reiner yürütüyor.

17-01/10/the-affair-4-sezon-duyurusu.png

3. SEZONDA SONA YAKLAŞIYORUZ

The Affair'in devam etmekte olan üçüncü sezonunun ise sonuna yaklaşıyoruz. Dizi, 29 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelecek bölümle sezonunu tamamlayıp araya girecek.

Showtime geçtiğimiz günlerde Emmy Rossum ile olan kontrat sorununun halledilmesinin hemen ardından bir diğer dizisi Shameless için de yeni sezon onayı duyurusunu gerçekleştirmişti.

Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney ve Joshua Jackson gibi isimlerin rol aldığı dizi, Showtime'ın Shameless ve Masters Of Sex ile birlikte ekranlara getirdiği sonbahar dramalarından birisi. Böylelikle The Affair ve bahsettiğimiz üzere Shameless yeni sezonları için yenilenirken, Masters Of Sex ise dördüncü sezonunun ardından ekranlara veda etmiş oldu.

DİZİNİN KONUSU

Bocalayan bir roman yazarı olan Noah, New York'ta öğretmenlik yapmaktadır. Yirmili yaşlarda olan karısı ve 4 çocuğu ile sakin bir hayat süren Noah'ın hayatı genç ve kendisi gibi evli bir garson olan Alison ile tanıştığında tamamen değişecektir.

'The Affair' 3. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin