The Big Bang Theory'nin yeni sezon onayına en çok Amy ve Bernadette sevinecek!

Ekranların uzun soluklu dizisi The Big Bang Theory'nin 10. sezon serüveni devam ediyor. Şimdilik yeni bir sezon konusunda resmi açıklama yok ancak iki sezonluk yeni sezon onayının cepte olduğu bir süredir konuşuluyor.

Volkan Küçükel
01 Mart 2017 - 13:44
Gündem

Ekranların uzun soluklu dizisi The Big Bang Theory'nin 10. sezon serüveni devam ediyor. Şimdilik yeni bir sezon konusunda resmi açıklama yok ancak iki sezonluk yeni sezon onayının cepte olduğu bir süredir konuşuluyor.

The Big Bang Theory'nin resmi yeni sezon onayının gelmesi ise özellikle iki oyuncuyu daha fazla mutlu edecek gibi!

İKİ OYUNCUNUN MAAŞINDA ARTIŞ GÜNDEMDE

Variety'nin haberine göre gündemdeki yeni sezon anlaşması oyuncu kadrosunda yer alan Mayim Bialik (Amy) ve Melissa Rauch'ın (Bernadette) maaşına önemli ölçüde bir zam yapılmasını teminat altına alıyor.

The Big Bang Theory'nin ana oyuncu kadrosunda yer alan diğer beş isim - Jim Parsons (Sheldon), Kaley Cuoco (Penny), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) ve Kunal Nayyar (Raj) - bölüm başına 1 milyon dolar kazanırken, üçüncü sezonda kadroya dahil olan Bialik ve Rauch ikilisi bölüm başına sadece 200 bin dolar kazanmakta.

MAAŞ DENGESİ NASIL SAĞLANACAK?

Dizinin yeni sezon için devam etmesi konusunda istekli olan oyuncular dizi devam ederse bölüm başı ücretlerinden 100 bin dolarlık kesinti yapılması ve bu ücretlerin Bialik ve Rauch arasında paylaşımının yapılması konusunda gönüllü.

17-03/01/the-big-bang-theory.jpg

Bu durum gerçekleşirse ikilinin bölüm başı ücretleri 450 bin dolara kadar yükselmiş olacak. Ancak ikilinin menajerlerinin bu ücreti daha da yukarıya geçme konusunda talepte bulundukları da söyleniyor. Bialik ve Rauch'un temsilcileriyle yapılan görüşmelerin bu hafta da sürdüğü belirtiliyor.

Kuşkusuz Amy ve Bernadette'siz Big Bang hayal etmek güç. Ve kuşkusuz Big Bang'siz bir CBS yayın akışı hayal etmek de güç!

Dizi, 10. sezonu devam etmesine rağmen komedi türünde hala ekran başına en çok izleyici çeken dizi durumunda. Bölümler haftalık olarak ortalama 19.5 milyon kişiye ulaşıyor.

İKİ SEZONLUK ONAY HER AN ÇIKABİLİR!

CBS ve Warner Bros. TV ortada konuşulan anlaşmalara ve iki sezonluk yeni onaya sıcak bakıyor. Bizler de gelecek güzel haberi bekliyoruz.

"The Big Bang Theory - Amy & Bernadette":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin