Fox'un yeni Marvel dizisine Sean Teale de katıldı

Fox'un Marvel çizgi romanlarına dayanarak hazırlanan ve ismi henüz netleşmeyen yeni dizi projesinin oyuncu kadrosuyla ilgili her geçen gün yeni haberler geliyor.

Volkan Küçükel
01 Mart 2017 - 14:41
Gündem

Fox'un Marvel çizgi romanlarına dayanarak hazırlanan ve ismi henüz netleşmeyen yeni dizi projesinin oyuncu kadrosuyla ilgili her geçen gün yeni haberler geliyor.

Çocuklarının mutant güçlerine sahip olduğunu keşfeden sıradan bir anne ve babanın, çocuklarını anti-mutant ilkesine sahip hükümetin tavrından dolayı alıp kaçmak zorunda kalması ve güvenliklerini sağlayabilmek amacıyla diğer mutantlar ile iletişim halinde olacakları bir yeraltı ağına katılıp hayatta kalma mücadelesi içine girmelerini konu alacak dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim Sean Teale oldu.

TEALE'İN ROLÜ

Sean Teale (Reign, Incorporated) dizide daha önce hiç görülmemiş bir mutant olan Marcos "Eclipse' Diaz karakterine hayat verecek. Doğası gereği yalnız bir isyancı olan ve koşullar tarafından başkalarıyla işbirliği yapmak zorunda kalan Eclipse, tutkulu ve güçlü iradeli bir savaşçı olup, fotonları emebilen ve ustalıkla idare edebilen yeteneklere sahip bir mutant.

Karakterin, X-Men evreni için bu diziye özel olarak yaratılan yeni bir mutant olduğu belirtiliyor.

17-03/01/sean-teale.jpg

AKTÖRÜN DİZİ KARİYERİ

Son olarak Syfy'ın geçtiğimiz gün ilk sezonunun ardından iptal etme kararı aldığı Incorporated dizisinde Ben Larson karakteriyle izlediğimiz 25 yaşındaki Sean Teale; Reign (Louis Conde), Mr. Selfridge (Franco) ve Skins (Nick Levan) gibi dizilerde de rol almıştı.

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Bu oyuncu kadrosu haberi ile dizinin oyuncu kadrosunun yavaş yavaş şekillenmeye başladığını da görüyoruz. Stephen Moyer (True Blood) söz konusu mutant çocukların babası Reed, Jamie Chung (Once Upon a Time) Clarice Fong/Blink ve Blair Redford (The Lying Game) yeraltı şebekesinin lideri Sam karakteriyle oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

Yazar Matt Nix (Burn Notice) ve yönetmen Bryan Singer (X-Men filmleri) işbirliğiyle pilot bölümü hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda ise Nix, Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory bulunuyor.

"Sean Teale - Incorporated":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin