Poyraz Karayel 82. bölüm final fragmanında veda!

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanacak 82. final bölümünde hüzünlü ve heyecan dolu bir vedaya imza atacak. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 18:24
Yeni Bölüm

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanacak 82. final bölümünde hüzünlü ve heyecan dolu bir vedaya imza atacak.

Bu akşam 82. bölümüyle yayın hayatını bitireceğini açıklayan Poyraz Karayel'in  heyecan ve merakla beklenen veda fragmanları yayınlandı! Poyraz Karayel  82. final fragmanlarında Ayşegül, Bahri Baba'yı kurtarabilecek mi? Poyraz ve Ayşegül'ün hikayesi nasıl bitecek?

17-03/01/p1.jpg

Geçtiğimiz bölümde Çınar’ın tuzağına düşen ve alevler için kalan Bahri Baba’yı Ayşegül kurtarmaya çalışırken, Ayşegül’de alevlerden ve dumandan etkilendi. Poyraz Karayel’in 82. fragmanında ise yanan binaya gelen Poyraz ve ekip Ayşegül ve Bahri Baba’yı kurtarabilecek mi?

Yıllar içinde yaşadıkları önce acı dolu ana rağmen, aşklarına inanan ve vazgeçmeyen Ayşegül ile Poyraz, ancak masallarda olduğuna inandıkları mutlu sona kavuşabilecek mi?

Poyraz Karayel 82. Bölüm Veda Fragmanı

Girişim’i tek seferde bitirmeye and içen Poyraz, peş peşe operasyonlar düzenliyor. Sanat eseri tadında yapılan planları bozan tek kişi ise Nevra olacak? Oğlunun ölümünde Poyraz’ı sorumlu tuttuğu Nevra, Poyraz’ı ne pahasına olursa olsun ölü istiyor. Poyraz bu beladan da kurtulabilecek mi?

Poyraz Karayel 82. Bölüm Veda Fragmanı - 2

Yayın hayatına başladığı günden beri ilgiyle takip edilen, aşk dram entrika ve polisiye türlerini kendine has üslubuyla ekranlara taşıyan Poyraz Karayel 82. Final bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında son kez yerini alacak…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin