Kara Sevda 58. bölüm fragmanında boşanma

Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak 58. bölüm fragmanlarında Emir’den Nihan’a boşanma açıklaması geliyor. Nihan ile Emir boşanabilecek mi?

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 19:06
Yeni Bölüm

Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak 58. bölüm fragmanlarında Emir’den Nihan’a boşanma açıklaması geliyor. Nihan ile Emir boşanabilecek mi?

17-03/01/emir-1488383927.jpg

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisinin 58. bölüm fragmanında Emir’e karşı savaşmaya karar veren Nihan’ın başına neler gelecek? Emir, gazetecilerin önünde Nihan’la boşanacağını açıklar. Kemal ile Nihan ise kaybettikleri zamanı telafi edebilecekleri güzel günlerin geldiğine inanırken beklenmedik bir olay meydana gelir. Emir, bu mutluluğu bozmak için, Kemal’e bir dijital bellek yollar, Kemal’i şok edecek bu belleğin içinde ne var?

Kara Sevda 58. bölüm 2. fragmanında ise Ozan’ın katilinin kapısını açacak anahtarla kardeşi Zeynep’in kaldığı eve giden Kemal, kapıyı açmaya hazırlanırken, tam o sırada kapı aralığından Zeynep’in intihar ettiğini gören Kemal, hızla içeri girerek Zeynep’i kurtarır. Zeynep, abisi Kemal’e içeri nasıl girdiğini sorar. Kemal ise bulduğu bu anahtarların Ozan’ın katiline ait olduğunu söyledi bildiğini söyler. Nihan da aynı anahtarların peşine düşse de, Ozan’ın katilinin Zeynep çıkmasından çok korkar.

Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak 58. bölümünde Nihan’ı neler bekliyor? Kemal’e gelen USB belleğin içinde ne var? Bu sorular ve daha fazlası  Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak 58. bölümünde 20:00’de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin