Diriliş Ertuğrul 79. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul'un 79. bölümü bu akşam yayınlanmayacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 19:51
Gündem

Trt 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un bu akşam yayınlanması gereken 79. yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmeyecek. Yapım şirketinden yapılan açıklamada, mevsimsel nedenlerden dolayı çekimlere ara verildiği belirtildi. Günler öncesinde yayına giren Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı...

Tekden Film tarafından yapılan açıklamaya göre çekim sahasında gerçekleşen aksaklıklar nedeniyle Diriliş Ertuğrul bir hafta ara vererek 8 Mart Çarşamba akşamı kaldığı yerden tüm hızıyla yayın hayatına devam edecek.

17-03/01/m1.jpg

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul bu akşam Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü yerine en güzel sahnelerinin yer alacağı özel bölüm yayınlanacak. Özel bölümün ardından ise TRT 1'in yeni dizisi 'Payitaht Abdülhamid' tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin