Dayan Yüreğim 4. bölümde Elvan çabalıyor

FOX ekranlarına hızlı bir giriş yapan yeni dram dizisi Dayan Yüreğim Cuma akşamı yayınlanan 4. bölümüyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 21:11
Yeni Bölüm

FOX ekranlarına hızlı bir giriş yapan yeni dram dizisi Dayan Yüreğim Cuma akşamı yayınlanan 4. bölümüyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 

17-03/01/dy5.Jpeg

Selim'in vücudundaki darp izlerini gören Elvan, henüz kalacak yeri olmasa da oğlunu alır ve geceyi kamyonette geçirmek zorunda kalır. Bir eve ihityacı olan Elvan kamyoneti satarak ev kiralamaya karar verir. Ama kötü kalpli Cengiz, Elvan’ın kamyonet parasını alıp kaçmıştır. Olayın tek görgü tanıtığı felç olan ve konuşamayan Selim’dir. Elvan ile Selim çaresiz kalmışlardır. Bu sırada tüm yaşadıklarından annesini sorumlu tutan Seray ise, Selim’i de alarak amcası Remzi’nin evine gider fakat Suzan bu misafirlikten hiç hoşlanmamıştır.

Öte yandan Seray'dan ilk görüşte etkilel Atıf, Seray’ın ilgisini kazanmak için elinden geleni yapıyordur. Seray ise içten içe bu ilgiden memnundur ve her geçen an Atıf'tan hoşlanmaya başlar. Dayan Yüreğim dizisinde mükemmel bir hayatı varmış gibi görünen Fuat ise karısıyla her gün kavga etmekten bunalmıştır. Kızı için bu evliliğe devam eden Fuat, kızının doğum gününde patlar. 

Cuma akşamları Fox ekranlarında yerini alan dram dizisi Dayan Yüreğim'in final sahnesinde pazar alanında kardeşinin katili olan Elvan’ı gören Remzi çok öfkelenir ve hayatını etkileyebilecek yanlış bir hamlede bulunur. Remzi Elvan'ı bıçaklamak isterken, oğlu Rıfat'ı bıçaklar. Dayan Yüreğim'in 3 Mart Cuma akşamı yayınlanacak 5. yeni bölümünde Remzi Elvan'a saldırmak hapse girecek mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin