Adı Efsane 5. bölümde Bahar'ın pişmanlığı

Cumartesi akşamlarına damga vuran Adı Efsane'nin yayınlanan 5. bölümünde Tarık'ın kızları için savaşı tüm hızıyla devam etti.

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 22:19
Yeni Bölüm

Cumartesi akşamlarına damga vuran Adı Efsane'nin yayınlanan 5. bölümünde Tarık'ın kızları için savaşı tüm hızıyla devam etti.

Türlü türlü badireler atlatan takım turnuvada ilk maçına çıkmış, Tarık'ın motivasyon konuşması ve takımın hırsıyla ilk galibiyetini almayı başarmışlardır. Müdürle yaptıkları anlaşma sonucunda takım okulda atılmayacak, Tarık ise sözleşmeli öğretmen olacaktır.

Seçil'e karşı velayet davası açabilmesi için, Tarık'ın sözleşmeli bir çalışan olması çok önemlidir. velayet davasında büyük koz elde edeceğinden mutludur.

Bahar öğretmen ise Tarık hakkında çocuklara karşı öfke kontrolü olmadığına ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayetde bulunmuştu. Duruşmaya iki gün kala, hakkında şikayet olduğunu öğrenen Tarık yeni bir şok yaşamıştır. Bu sırada takımın Bahar öğretmene karşı öfkesi büyüktür. Bahar'a hem Tarık'ın hem de öğrencilerinin hayalleriyle oynadığını sert bir dille vurgularlar. 

17-03/01/bahar1.jpg

Okula Tarık hakkında araştırma gelen müfettiş önce Tarık’la, sonra öğrenciler ve Bahar Öğretmenle konuşur. Bahar yaptığı hatanın farkına varıp, müfettişe Tarık'ın öğrencilerine şiddet uygulamadığı konusunda yalan söyler. Tarık'ın çok istediği sözleşmesine kavuşup kavuşamayacağını Cumartesi akşamı yayınlanacak Adı Efsane'nin 6. bölümünde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin