Kara Yazı dizisine iki yeni oyuncu

Kanal D ekranlarına yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kara Yazı oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha eklendi.

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 23:10
Gündem

Kanal D ekranlarına yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kara Yazı oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha eklendi. Dizinin başrolünde Emre Kınay yer alırken diziye son olarak Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı da dahil oldu.

İLGİLİ İÇERİK

Leyla ile Mecnun dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Ushan Çakır, daha sonra Kurt Seyit ve Şura, 20 Dakika  gibi dizilerde başarıyla rol almıştır. Ünlü oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ikinci sezonunda Hazerfen Çelebi olarak karşımıza çıkmış ve gönülleri fethetmiştir.

17-03/01/a1.jpg

Kara Yazı kadrosuna dahil olan bir diğer ünlü isim Zeynep Çamcı, daha önce Beni Böyle Sev, Leyla ile Mecnun dizilerinde rol amıştır. Son olarak yeni final yapan Seviyor Sevmiyor dizisinde Deniz karakterine başarıyla canlandırmış, hayranlarına eğlenceli ve duygusal anlar yaşatmıştır.

Dark Story yapımın ilk projesi olan Kara Yazı'nın çekimlerine başlandı. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstleneceği Kara Yazı’nın Mart sonunda başlaması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin