Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında SevKor dönemi

Dizinin 5 Mart Pazar akşamı yayınlanacak Hayat Bazen Tatlıdır 19. bölüm fragmanında Sevda ile Koray aşklarını ilan ediyorlar.

Sibel Karagöl
01 Mart 2017 - 23:57
Yeni Bölüm

Pazar akşamlarına damga vuran gençlik dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 5 Mart Pazar akşamı yayınlanacak 19. bölüm fragmanında Sevda Koray ilişkisi yüzlerde gülümsemeye sebep olacak!

Hayat öğretmen Cevher ile ilişkisini evlilikle taçlandırmak için gelinlik seçerken, Cevher de smokin seçiyor. Öte yandan Gözde Cevher'in telefonla konuşmasından şok edici cümler duyuyor. Onlarla aynı evde yaşamak istediğini söyleyen Cevher'in sözlerindeki "onlar" Gözde ile Hayat'ın korumaya aldığı öğrencisi mi? Yoksa büyük bir yanlış anlaşılmadan mı ibaret. 

17-03/01/h2.jpg

Koray'ı sevdiğini söylemek üzereyken araba çarpan Sevda, kazayı küçük yaralarlar atlatır. Koray ise sevdiği kızı kaybettiğini sandığı için duygularını saklamamaya karar verir ve Sevdaya sen benim Sevdam'sın diyerek, merakla beklenen "SevKor" ilişkisini başlatıyor. 

Bir süredir bambaşka biri gibi davranan Burak kendine geliyor ve ilk iş olarak çok kırdığı Onur'dan af diliyor. Onur da bu affı kabul ederek ikili barışıyor ve buna en çok Gözde ve Zeynep seviniyor.

Birtanem düğününde havai fişek gösterisi isteyor ve cimri koca adayı Şerif ise kimya laboratuvarında havai fişek üretmeye çalışıyorlar. Hazay Bazen Tatlıdır'da Şerif ve adamları izleyenlere yine eğlenceli dakikalar sunacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin