The Code 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in askeri draması The Code 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

CBS'in yeni dizilerinden "The Code" geçen hafta sezonun üçüncü bölümü "Molly Marine" ile izleyiciyle buluştu.

"THE CODE" 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Limitless yaratıcısı Craig Sweeny ve Craig Turk'ün ortak yaratıcısı ve yazarı olduğu; hikayesi mahkeme salonunun içinde ve dışında ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun en parlak zekalı, her biri profesyonelce yetiştirilmiş askeri savcı, savunma avukatı, araştırmacı ve deniz kuvvetleri mensuplarının yaşadıklarına odaklanan The Code'un son bölümünde Binbaşı Trey Ferry ve Üsteğmen Harper Li, birliğin ilk kadın deniz piyade yüzbaşısı olma yolundaki bir deniz piyadesi ile ilgili bilgi sızdırılması hakkında gerçeklerin ortaya çıkarılması için görevlendirilirler. Bu sırada Yüzbaşı John Abraham kocasının ihmal sonucu ölümünden dolayı kendisinden tanıklık etmesini isteyebilecek ve askeri birime dava açmayı düşünen en yakın arkadaşının dul eşi Alex ile iletişimdedir.

19-04/28/the-code-cbs.jpg

THE CODE 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Holy Dale'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.60 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçen haftaya kıyasla biraz yükseliş gösterdi. The Code buna rağmen CBS standartlarına göre iptal edilmeye yakın diziler arasında bulunuyor.

THE CODE 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Mimi Won Tetjemtom'un senaryosunu kaleme alıp; Steven A. Adelson'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Back on the Block" 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/28/the-code-izle.jpg

THE CODE 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

"Back on the Block" – Ölmekte olan bir deniz piyasedisinin on yıldan uzun bir süre önce Iraklı bir sivilin cinayetin örtbas edilmesi olayına dahil olmasını itiraf etmesinin ardından, Abe (Luke Mitchell) ve Trey (Ato Essandoh) olayla ilgili suçlanan bir ABD kongre üyesine dava açmak için görevlendirilirler.

Diğer yandan, Maya (Anna Wood) senato seçimleri için hazırlanmasında erkek kardeşine yardımcı olur.

"The Code" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin