Bless This Mess 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı ABC komedisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 1. sezon 3. bölüm konusu ve bölümden kareler...

New Girl yaratıcısı Elizabeth Meriwether'in arkasında olduğu ABC'nin yeni komedi dizisi "Bless This Mess" geçtiğimiz hafta sezonun ikinci bölümü "The Chicken and the Goat" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit bir yaşam sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin son bölümünde Rio ve Mike, haftalar süren topraklarını yeniden diriltme araştırmaları ve çiftliklerini iyi duruma getirecek harika bir plan bulmalarının ardından hava tahminlerinin bekledikleri gibi gelmemesi üzerine yeni bir strateji geliştirmek zorunda kalırlar. Mike ölü toprak sorunu üzerine eğilirken, Rio ise grup yemeği organizasyonunda yeni komşularıyla bağlantı kurmaya çalışır.

19-04/29/bless-this-mess-dizisi.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Justin Nowell'ın senaryosunu kaleme alıp, Kevin Bray'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.58 milyon izleyici rakamlarını elde ederken ilk bölümüne kıyasla biraz düşüş yaşadı. Altı bölümden oluşan kısa bir sezona sahip dizi, izlenme oranlarında daha fazla düşüş yaşamadığı taktirde yeni sezon onayı alma şansını elde edebilir.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Alyssa Lane & Alex Sherman'ın senaryosunu kaleme alıp; Robert Cohen'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Return of Short Shorts" 30 Nisan 2019 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/29/bless-this-mess-izle.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

"The Return of Short Shorts" – Mike (Dax Shepard) çevresine gerçek bir çiftçi olduğunu kanıtlama peşindedir. Bu arada Constance (Pam Grier) ile ilişkisini ilerleten Rio (Lake Bell), onun Rudy'den (Ed Begley Jr.) hoşlandığını keşfeder.

"Bless This Mess" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin