The Crown 4. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları!

Ya boyun eğecek, ya da pes edecek... Netflix'in popüler dizisi The Crown 4. sezonuyla döndü!

Ya boyun eğecek, ya da pes edecek...

THE CROWN 4. SEZONUYLA DÖNDÜ!

Netflix'in Britanya yapımı ödüllü dizisi "The Crown"un 4. sezonu yayında! Dizinin yeni sezon bölümleri 15 Kasım 2020 Pazar günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Başbakan seçilen ve Kraliçe II. Elizabeth ile huzursuz bir ilişkiye giren Margaret Thatcher'a ve başkanlık dönemine odaklanan dördüncü sezon, geçmiş sezonlar gibi 10 bölümden oluşuyor.

20-11/15/the-crown-dizi.jpg

Yeni sezonun hikayesine bakacak olursak; 1970'li yılların sonu gelirken Kraliçe Elizabeth ve ailesi, 30 yaşına gelmesine rağmen hala evlenmemiş olan Prens Charles için uygun bir gelin bularak kraliyet ailesinde tahta çıkma sırasını güvenceye almaya çalışmakla meşguldür. Bu esnada ülke, Britanya'nın ilk kadın başbakanı olan Margaret Thatcher'ın bölücü politikalarının etkilerini hissetmeye başlamıştır.

Başbakan ile Kraliçe arasındaki gerilim giderek artarken; Thatcher'ın ülkeyi Falkland Savaşı'na sürükleyerek Milletler Topluluğu içinde ihtilafa neden olmasıyla durum daha da kötüye gider. Charles'ın genç Lady Diana Spencer ile yaşadığı aşk, İngiliz halkını birleştirmek için ihtiyaç duyulan peri masalını onlara sunsa da Kraliyet ailesi kapalı kapılar ardında gitgide daha fazla bölünme yaşamaktadır.

The Crown'un süreleri 50 ila 60 dakika arasında değişen dördüncü sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. sezon 1. bölüm: "Altın Asa" (54 dakika)
- 4. sezon 2. bölüm: "Balmoral Testi" (57 dakika)
- 4. sezon 3. bölüm: "Peri Masalı" (57 dakika)
- 4. sezon 4. bölüm: "En Sevilenler" (60 dakika)
- 4. sezon 5. bölüm: "Fagan" (53 dakika)
- 4. sezon 6. bölüm: "Terra Nullius" (55 dakika)
- 4. sezon 7. bölüm: "Veraset Prensibi" (50 dakika)
- 4. sezon 8. bölüm: "48'e Karşı 1" (54 dakika)
- 4. sezon 9. bölüm: "Çığ" (50 dakika)
- 4. sezon 10. bölüm: "Savaş" (54 dakika)

20-11/15/the-crown-sezon-4.png

Sezonu açılış bölümünde; Elizabeth, Britanya'nın ilk kadın başbakanını ağırlarken, Charles genç Diana Spencer ile tanışır. Bu esnada bir IRA saldırısı kraliyet ailesine trajedi yaşatır.

Peter Morgan yaratıcılığında hazırlanan dizinin beşinci sezonu 2022'ye kadar izleyiciyle buluşmayacak. Imelda Staunton bu sezonda Olivia Colman'ın yerini alarak son kraliçe olacak.

20-11/15/the-crown-4-sezon-posteri-1605468944.jpg

The Crown (Netflix) 4. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin