Netflix'in korku dizisi The Order'ın 3. sezonu olacak mı? Dizinin geleceği belli oldu!

İki sezonu deviren korku dizisi The Order'ın geleceği belli oldu! The Order iptal edildi ve üçüncü sezon olmayacak! Detaylar...

Netflix'in Amerika-Kanada ortak yapımı korku dizisi "The Order"ın devamının gelip gelmeyeceği belli oldu!

SEVENLERİNE KÖTÜ HABER! THE ORDER İPTAL EDİLDİ!

Dizinin yaratıcısı/senaristi ve yürütücü yapımcısı Dennis Heaton'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımla The Order'ın iptal edildiği ve dizinin 3. sezonunun olmayacağı açığa çıktı.

Heaton'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yer verdiği ifadeler şöyle: "İki sezon boyunca The Order'da inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve ekiple çalışmaktan onur duydum. Kariyerim için en iyi deneyimlerden biri oldu. Maalesef geri dönmüyoruz. İzlediğiniz için hepinize teşekkürler."

20-11/15/the-order-izle.jpg

THE ORDER NASIL BİR DİZİ? KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Kanadalı yapım şirketi Nomadic Pictures'in (Hell on Wheels, Van Helsing) arkasında olduğu The Order'ın hikayesi; annesinin ölümünün intikamını almak isteyen üniversite öğrencisi Jack Morton'un gizem ve büyü dolu gizli bir topluluğa katılması sonrasında kendisini kurt adamlar ile kara büyü yapanlar arasındaki savaşta bulmasını konu ediniyor.

18 Haziran 2020'de yayınlanan ikinci sezonda izleyiciler Belgrave Üniversitesi'nde büyücüler ve kurt adamlar arasındaki gerilimin kırılma noktasına ulaşmasına tanıklık ettiler.

Oyuncu kadrosunda başrollerdeki Jake Manley, Sarah Grey, Louriza Tronco üçlüsüne Adam DiMarco, Thomas Elms, Devery Jacobs, Diana Bang, Max Martini, Katharine Isabelle, Françoise Yip, Jedidiah Goodacre, Matt Frewer, Aaron Hale, Dylan Playfair, Ian Tracey, Sam Trammell eşlik ediyor.

20-11/15/the-order-netflix-iptal.jpg

Çekimleri Vancouver'da gerçekleştirilen The Order'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Heaton ile birlikte Chad Oakes, Mike Frislev, Shelley Eriksen ve David Von Ancken'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin