Yeni korku dizisi American Horror Stories'ten yeni detaylar ve poster geldi!

American Horror Story'nin uzantı dizisi American Horror Stories'in nasıl bir dizi olacağı yavaş yavaş belli oluyor. Detaylar...

2011 yılından bu yana ekranlarda olan ve en az dört sezon boyunca ekran serüvenini sürdüreceği kesinleşen "American Horror Story"nin bir süredir gündemde olan uzantı dizisi "American Horror Stories" için yeni detaylar açığa çıktı.

AMERICAN HORROR STORIES İÇİN İLK POSTER!

American Horror Story'nin yaratıcı ismi Ryan Murphy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile AHS'nin spinoff antoloji dizisi American Horror Stories ile ilgili yeni bilgiler verdi.

AMERICAN HORROR STORIES'İN 16 BÖLÜMÜ YAPIMDA!

Instagram hesabından dizi için hazırlanan ilk posteri paylaşan Murphy ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

"Korku mitlerini, efsanelerini ve hikayelerini araştıran birer saat süreli 16 bölüm yapıyoruz. Bu bölümlerin büyük bir kısmında bildiğiniz ve sevdiğiniz American Horror Story yıldızları yer alacak."

20-11/14/ryan-murphy.jpg

SARAH PAULSON DİZİDE OLACAK MI?

İlk olarak geride bıraktığımız Mayıs ayı içinde duyurulan American Horror Stories'te AHS yıldızlarından Sarah Paulson'un yer alıp almayacağı cevabı en çok merak edilen konuların başında gelmekteydi.

Paulson geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada her hafta farklı bir korku hikayesinin anlatılacağı antoloji formatındaki yeni projede ekran önünde değil ama yönetmen koltuğunda yer alacağını belirtmişti.

20-11/14/ahs.jpg

AMERICAN HORROR STORY 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Orijinal American Horror Story dizisinin 10. sezonunun salgın nedeniyle ertelendiğini ve yeni sezonun 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacağını da belirtelim.

20-11/14/american-horror-stories-poster-1605382633.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin