Netflix İspanyol gerilim dizisi Midas'ın Müritleri başladı!

Netflix'in İspanya yapımı suç-gerilim- gizem türündeki limitli dizisi "Los favoritos de Midas (Midas'ın Müritleri) 13 Kasım 2020 Cuma günü başladı.

"Sayın Bay Genovés, lütfen bize 50 milyon avro ödemeyi yapabilmek için portföyünüzden gerekli hisseleri satın. Aksi halde rastgele seçilen bir kişi ölecek. Bu kişiyi biz de tanımıyoruz, siz de tanımıyorsunuz. Sadece siz onu kurtarabilirsiniz..."

MİNİ DİZİ LOS FAVORITOS DE MIDAS NETFLİX'TE BAŞLADI!

Jack London'ın The Minions Of Midas isimli öyküsünden uyarlanan Netflix'in İspanya yapımı suç-gerilim- gizem türündeki limitli dizisi "Los favoritos de Midas (Midas'ın Müritleri)" 13 Kasım 2020 Cuma günü başladı.

Mateo Gil ve Miguel Barros ikilisinin kaleminden çıkan; günümüz Madrid'inde geçen dizinin hikayesi; milyoner bir yayıncı olan Victor'un, Mónica isimli bir muhabirin onu zan altında bırakacak bir haber yapmak üzereyken bir şantaj mesajı alması ve vereceği kararın şok edici bir ölüm kalım meselesine dönüşmesini konu ediniyor.

20-11/13/midasin-muritleri.jpeg

Dizinin süreleri 50 - 58 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. bölüm: "İkilem" (50 dakika)
- 2. bölüm: "Şans" (53 dakika)
- 3. bölüm: "Suçluluk Duygusu" (52 dakika)
- 4. bölüm: "Çatlak" (51 dakika)
- 5. bölüm: "Çıkış Yolu" (55 dakika)
- 6. bölüm: "Mücadele" (58 dakika)

Dizinin açılış bölümü "İkilim"de; milyoner bir gazete yayıncısı olan Victor, Mónica adlı bir muhabir onu zan altında bırakan, Suriye'deki savaşla alakalı bir haber yapmak üzereyken sarsıcı bir şantaj mesajı alır.

Luis Tosar (Hücre 211) ve Marta Belmonte'nin (Servir y proteger) başrollerde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere Guillermo Toledo, Carlos Blanco, Marta Milans, Goize Blanco, Elena Irureta, Bea Segura, Jorge Andreu, Daniel Holguín, Adolfo Fernández, Fernando Barona, Juan Blanco, Vito Sanz, Adelfa Calvo, Ahmed Boulane, Pepe Ocio, Joaquín Climent, Carmelo Gómez, Miguel Ángel Solá eşlik ediyorlar.

20-11/13/midasin-muritleri-posteri.jpg

Nostromo Pictures yapımcılığında hazırlanan Los favoritos de Midas'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Miguel Ángel Faura, Adrián Guerra ve Núria Valls'tan oluşuyor.

"Los favoritos de Midas - Midas'ın Müritleri" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin