Alev Alev dizisi ne kadar izlendi? Son bölümde neler oldu?

Alev Alev dizisi geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına geçti.

Merve Mutlu
13 Kasım 2020 - 16:31
Gündem

Başrolünü Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Deniz Çiçek, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Alev Alev dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlamış ve ilk bölümü büyük beğeni toplamıştı. 2. bölümü geçtiğimiz akşam yayınlanan dizi ne kadar izlendi?

20-11/13/alev-alev.png

Demet Evgar'ın, güçlü ve mevkii sahibi biri olan eşinden şiddet gören ancak bu şiddete karşı yılmayan bir kadını canlandırdığı dizi, kadına yönelik şiddet, statüler ve güzellik algısı konularında da mesajlar içeriyor.

Alev Alev dizisi ne kadar izlendi? Son bölümde neler oldu?

20-11/13/aleev.png

İlk bölümdeki çaresiz isyanı ile yüreklere derinden dokunan Cemre, Ozan’la birlikte sürpriz bir ismin yardımıyla kaçış planı yaptı. Bu sürpriz kişinin Ömer olduğu bölümde Ozan ile Ömer arasındaki dostluk ve ikilinin tren yolundaki sahnesi yürekleri ısıtırken tansiyon da bir an olsun düşmedi. Eşinin hayatta olduğundan şüphelenen Çelebi, bir ipucu bulmak için harekete geçti ve Cemre’yi köşeye sıkıştırdı. Ancak gerilimin tırmandığı sırada Ömer’in Cemre’ye ilettiği bir bilgi beklenen kavuşmayı ekranlara taşıdı. Cemre’nin Güneş’i evden çıkararak kaçmayı başardığı dakikalar izleyenlere de duygu dolu anlar yaşattı. Fakat bir sorunun da akıllara gelmesine engel olamadı: “Cemre, kızıyla birlikte hayalini kurduğu o yeni hayata başlayabilecek mi?” Alev Alev, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle ABC1 20+'da 6.06 izlenme oranı (rating), 12.86 izlenme payı (share), AB'de 5.37 izlenme oranı (rating), 12.09 izlenme payı (share) Total’de 6.03 izlenme oranı (rating), 13.23 izlenme payı (share) elde etti. Ses getiren bölüm sosyal medyanın da gündemine oturdu. #AlevAlev etiketi Twitter Türkiye'de 6 saat 50 dakika, dünyada ise 2 saat 20 dakika boyunca TT listesinde kaldı. Dizide Ömer karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan da TT listesinde 1. sıraya yerleşti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin