Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı?

Sevilen oyuncu Açelya Topaloğlu Güldür Güldür'den ayrılıyor mu?

Merve Mutlu
13 Kasım 2020 - 14:05
Gündem

Oyunculuk kariyeri Kaçak Gelinler dizisi ile başlayan, İnadına Aşk dizisinde başrolde oynayan ve daha sonra sevilen projelerde yer alan Açelya Topaloğlu, bir süredir Güldür Güldür Show kadrosunda yer alıyor. Yeni bir proje için el sıkışan oyuncunun programa devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

20-11/13/acelya.png

2003 yılında çekilen ve çok sevilen Sihirli Annem dizisinin, Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta açacağı Exxen adlı dijital platform için yeniden çekileceği haberi izleyicileri sevindirirken yeni kadroda kimler olacağı merak ediliyordu. İlk versiyonda İnci Türkay'ın canlandırdığı Betüş karakterini Açelya Topaloğlu'nun canlandıracağının açıklanması ise heyecanı artırdı.

Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı?

Sihirli Annem dizisinde Betüş peri karakterini canlandıracak olan Açelya Topaloğlu'nun bir fani olan eşi Sadık'ı ise Emre Altuğ canlandıracak. Her ikisi de Güldür Güldür Show'da yer alan oyuncuların programa devam edip etmeyeceği merak edilirken Topaloğlu'ndan açıklama geldi. "Ekibimden ayrılmış değilim. Berabeer gülmeye, eğlenmeye, düşündürmeye devam. Canım ekip." açıklaması ile programa devam edeceğini açıkladı.

20-11/13/acelya-topaloglu-1605272558.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin