The Defenders dizisinin başlangıç tarihi belli oldu!

Marvel dünyasının süper kahramanlarını bir araya getirecek olan The Defenders'ın ilk sezonunun ne zaman başlayacağı sonunda açıklığa kavuştu!

Volkan Küçükel
05 Nisan 2017 - 07:00
Gündem

Marvel dünyasının süper kahramanlarını bir araya getirecek olan "The Defenders"ın ilk sezonunun ne zaman başlayacağı sonunda açıklığa kavuştu!

"THE DEFENDERS"TAN İLK TEASER VİDEO GELDİ!

Marvel Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan; süper güçlere sahip Daredevil (Cox), Jessica Jones (Ritter), Luke Cage (Colter) ve Iron Fist'in (Jones) New York'taki suçlulara karşı mücadelesini ekranlara getirecek olan diziden merak uyandıran gizemli bir teaser video paylaşıldı. Ve bu video ile birlikte dizinin prömiyer tarihi de resmileşti.

"Midland Circle Security Elevator B" başlıklı videoda Luke Cage (Mike Colter), Jessica Jones (Krysten Ritter), Matt Murdock (Charlie Cox) ve Danny Rand (Finn Jones) dörtlüsünü Midland Circle Financal'ın asansöründe beraber görüyoruz.

17-04/05/thedefenders.jpeg

Jessica Jones bir anda izlendiklerini fark ediyor ve asansördeki kamerayı yumruklayarak kırıyor. Ve o anda ekranlardaki zaman çizelgesinde süre 08:18:20:17 olarak kalıyor.

THE DEFENDERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Defenders'ın heyecanla beklenen ve sekiz bölümden oluşacak ilk sezon bölümleri 18 Ağustos'ta Netflix abonelerine sunulmuş olacak.

17-04/05/the-defenders.jpg

Iron Fist'i takiben kavuşacağımız The Defenders'ın ardından ise The Punisher bizi bekliyor olacak.

Bu arada tecrübeli aktris Sigourney Weaver'ın dizinin büyük kötüsü olarak oyuncu kadrosuna dahil olduğu daha önceden duyurulmuştu.

"The Defenders" Midland Circle Security Elevator B:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin