The Emperor of Malibu dizisinin kadın başrolü belli oldu!

CBS'in yeni komedi dizisi projesi The Emperor of Malibu'nun oyuncu kadrosuna Max Willems'in ardından Taylor Louderman dahil oldu. The Emporor of Malibu nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Crazy Rich Asians yazarı Kevin Kwan ve David Sangalli ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı CBS'nin komedi türündeki deneme bölümü siparişlerinden "The Emperor of Malibu" kadın başrolünü buldu.

THE EMPEROR OF MALIBU'NUN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Tony ödüllü aktris Taylor Louderman (Mean Girls), daha önceden;

- Üniversiteden kız arkadaşı ile nişanlanan Stanford diplomalı çevre hukuku avukatı Auggie rolüyle Max Willems,

- Auggie'nin annesi Shiatzy rolüyle Deborah S. Craig (The Blacklist),

- Oğlunun evililik hazırlığında olduğunu öğrenmesinin ardından ailesini toparlayıp acilen Los Angeles'ın yolunu tutan Auggie'nin babası Gerry rolüyle Ken Jeong'u bünyesine katan dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

19-03/29/taylor-louderman-muzikal.jpg

"THE EMPEROR OF MALIBU" KONUSU

Andy Ackerman'ın pilot bölüm yönetmenliğini; Michelle Nader (2 Broke Girls) ve Christina Lee'nin showrunner'lığını üstlendiği dizinin hikayesine kısaca bakmak gerekirse;

Çinli bir milyarderin (Ken Jeong) oğlu Auggie'nin (Willems) ailesinden habersiz şekilde Amerikalı bir kadın Kate (Louderman) ile nişanlandığını açıklaması sonrasında Auggie'nin her konuda ölçüyü fazla kaçıran ailesi, oğullarını geri kazanmak için çifte baskın yapmaya ve Amerika rüyasını test etmeye karar verir.

Louderman'ı dizide büyüleyici, yumuşak başlı klasik bir Kaliforniyalı sarışın Kate karakteriyle izleyeceğiz. Fikri mülkiyet avukatlığı yapan Kate, Auggie'yi nişanlanma olayını ailesine söylemesi konusunda teşvik eder. Ailesinin kültürel farklılıkların üstesinden gelebileceği ve ilişkilerini kucaklayacağı konusunda kendisinden emindir. Ancak bu düşünce, ailesiyle gerçekten tanışana kadar sürer!

19-03/29/max-willems.png

Tina Fey'in hit Broadway müzikali Mean Girls'teki Regina George rolüyle 2018 Tony ödülüne layık görülen Louderman televizyon dünyasında ise NBC'nin televizyon filmi Peter Pan Live'de Wendy Darling rolüyle izleyici karşısına çıktı. Aktris son dönemde CBS All Access'in The Good Fight (Tara Strokes) ve HBO'nun High Maintenance (Alexa) dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

The Emperor of Malibu'nun hikayesi; Kwan'ın dünya çapında çok satan romanı Crazy Rich Asians ve geride bıraktığımız yaz döneminde Jon Cu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Constance Wu ve Henry Golding'nin başrollerini paylaştığı aynı isimdeki film uyarlamasıyla benzer bir Doğu-Batı kültürü tanışması teması çiziyor.

19-03/29/kevin-kwan.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Kwan ve Sangalli dışında showrunnerlar Nader & Christina Lee ile Danielle Stokdyk'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin