The Exorcist 2. sezondan poster ve yeni görseller yayınlandı!

The Exorcist 2. sezonuyla da korkutmaya devam edecek. Ünlü korku klasiğinin başarılı ekran uyarlamasının yeni sezonu için yeni görseller karşınızda!

Volkan Küçükel
23 Eylül 2017 - 15:57
Gündem

William Peter Blatty'nin korku klasiği The Exorcist'in Fox kanalı için hazırlanan başarılı ekran uyarlamasının 2. sezonuna artık sayılı günler kaldı.

THE EXORCIST 2. SEZONDAN YENİ POSTER

"The Exorcist - Chapter Two" olarak lanse edilen 2. sezonun başlamasına bir haftadan az bir süre kalmışken yayıncı kanal Fox'tan yeni sezon için ürkütücü bir poster ve birkaç fotoğraf paylaşıldı. Yeni posterde Brianna Hildebrand'ı çığlık atarken görüyoruz.

17-09/23/the-exorcist-2-sezon-posteri-1506171316.jpg

THE EXORCIST 2. SEZON KONUSU

Alfonso Herrera ve Ben Daniels'ın başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezonunda hikaye Chicago'dan Pasifik Kuzeybatısı adaları ve ormanlarına taşınıyor.

Yeni sezonda Peder Tomas Ortega (Alfonso Herrera) ve Marcus Keane (Ben Daniels), Seattle kıyılarına yakın gizli bir adada risk altında bulunan bakıma muhtaç beş çocukla ilgilenen eski çocuk psikoloğu Andrew Kim'e (John Cho) yönlendirilecek.

Andrew'in bakımı altındaki çocuklardan birisi tehlikeli bir güç tarafından hedef alınınca iki rahip batıya doğru yol alacak ve kendilerini cehenneme dönen bir çarpışma içinde bulacaklar.

17-09/23/the-exorcist-2-sezon-foto-1.jpg

John Cho dışında Li Jun Li de yeni sezonun yeni yüzleri arasında yer alıyor. Aktris, Andrew Kim (Cho) tarafından idare edilen bakım evi için görevlendirilen sosyal hizmet uzmanı Rose karakterine hayat verecek.

Dizinin yürütücü yapımcısı Jeremy Slater, yaz aylarında gerçekleşen Comic-Con etinliğinde yaptığı açıklamada Star Trek'ten John Cho ve Deadpool'dan Brianna Hildebrand'ın oyuncu kadrosuna katıldığını duyururken "Yeni sezonda koruyucu bir ev ve bir grup sorunlu çocukla karşılaşacağız. John'un karakteri bu ailenin reisi ve Brianna ise onun bakımında olan çocuklardan birisini canlandıracak" ifadelerini kullanmıştı.

17-09/23/the-exorcist-2-sezon-foto.jpg

THE EXORCIST 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Artık sayılı günler kaldı... The Exorcist'in 2. sezonu 29 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"The Exorcist" 2. Sezon İlk Bakış:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin