The Expanding Universe of Ashley Garcia 1. sezon Netflix'te başladı! Konusu ve fragmanı!

Yetişkinliğe geçiş komedisi "The Expanding Universe of Ashley Garcia" Netflix'te başladı! The Expanding Universe of Ashley Garcia konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Mario Lopez ve Seth Kurland'in yaratıcısı olduğu Netflix komedisi "The Expanding Universe of Ashley Garcia"nın ilk sezonu 17 Şubat 2020 Pazartesi günü itibarıyla Netflix dijital yayın platformunda başladı.

THE EXPANDING UNIVERSE OF ASHLEY GARCIA DİZİSİ BAŞLADI!

Yetişkinliğe geçiş komedisinin ilk sezonu toplam 16 bölümden oluşurken bugün itibarıyla Netflix'e sezonun ilk sekiz bölümünü içeren 1. kısım eklenmiş durumda. Geri kalan sekiz bölümün ne zaman geleceği önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

20-02/17/the-expanding-universe-of-ashley-garcia-foto3.jpg

THE EXPANDING UNIVERSE OF ASHLEY GARCIA KONUSU VE BÖLÜMLERİ

15 yaşındaki Ashley Garcia'nın hayatında yeni bir sayfa açarak robot mühendisliği alanında kariyer yapmak için ülkenin öbür ucuna taşındıktan sonra modern gençliğin büyük bilinmezlerini incelemeye başlamasını konu edinen The Expanding Universe of Ashley Garcia'nın süreleri 26 ile 35 dakika arasında değişen ilk sekiz bölümünün isimleri şöyle sıralanıyor:

"Nane Şekeri", "Şişe Çevirmece", "Haptik", "Akıllı Yaşam Arayışı", "Hiçbir Bilimsel Temeli Yok", "Senden Hoşlanıyorum", "Elveda Bebeğim", "Lise Dans Partisine Git"

Başrolleri Paulina Chávez (Ashley Garcia) ve Jencarlos Canela (Victor) ikilisinin paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Conor Husting (Tad) ve Bella Podaras (Brooke) eşlik ediyorlar.

20-02/17/the-expanding-universe-of-ashley-garcia-poster-1581942391.jpg

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Mario Lopez, Seth Kurland, David Kendall'dan oluşuyor.

Jody Margolin Hahn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümü "Nane Şekeri"nde radikal bir kararla yaşamında yeni bir sayfa açan Ashley Garcia; Tío Victor'ın evine yerleşir. Eski bir arkadaşıyla tekrar görüşmeye başlarken her şeyi göze alarak acemice romantik bir hamle yapar.

THE EXPANDING UNIVERSE OF ASHLEY GARCIA TANITIM KARELERİ

20-02/17/the-expanding-universe-of-ashley-garcia-foto.jpg

20-02/17/the-expanding-universe-of-ashley-garcia-foto2.jpg

20-02/17/the-expanding-universe-of-ashley-garcia-foto4.jpg

"The Expanding Universe of Ashley Garcia" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin