Yasak Elma Aksel (Erdem Şanlı) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir isim konuk oluyor. Yasak Elma Aksel kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.

Merve Mutlu
17 Şubat 2020 - 17:06
Gündem

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın oyuncuları oldukça beğeniliyor. Yasak Elma son bölümde karşımıza çıkan Aksel kimdir? Gerçek adı, yaşı ve dizileri nelerdir? gibi soruların cevabı haberimizde.

Yasak Elma Aksel kimdir?

20-02/17/erdem-sanli.jpg

Aksel, Lila'nın sevgilisidir. Yiğit'i unutmaya çalışan ve Yiğit'in yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenen Lila, soluğu Aksel'in yanında alır. 

Yasak Elma'da Aksel karakterini Erdem Şanlı canlandırmaktadır. 

Erdem Şanlı kimdir?

20-02/17/erdem.png

1996 yılında İstanbul'da doğmuştur. 24 yaşındaki genç ve yakışıklı oyuncu, Ünal Silver, Barış Yıldız'dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimi Vatanım Sensin adlı dizi olmuş daha sonra da Avlu dizisinde yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin