For Life 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Aaron Wallace'ın masumiyetini kanıtlama mücadelesi sürüyor. For Life'ın yeni bölümünde neler olacak? For Life 1. sezon 2. bölüm konusu, fragmanı ve bölüm fotoğrafları...

50 Cent'in arkasında olduğu ABC'nin yeni dizisi "For Life" geçtiğimiz hafta ekran serüvenine başladı.

FOR LIFE EKRAN ERÜVENİNE BAŞLADI!

New Jersey'deki en büyük uyuşturucu dağıtım şebekesinin başındaki kişi olma suçlamasıyla haksız yere ömür boyu hapis cezası almış Isaac Wright Jr.'ın gerçek yaşam hikayesinden esinlenen For Life'da bir mahkumun, işlemediği bir suçtan dolayı almış olduğu ömür boyu hapis cezasını bozmak için savaşırken bir yandan da diğer mahkumları savunmaya çalışan bir avukat haline gelmesini izliyoruz.

Özgürlük arayışının altında, ailesine kavuşma ve haksız yere çalınan hayatını geri kazanma arzusu yatan Aaron Wallace artık yanlışlıkla suçlananları savunan ve yozlaşmış kurumların üzerine giden iyi bir avukat haline gelmiştir. Dizi, onun bu zorlu mücadelesi ve cezaevi müdürüyle olan karmaşık ilişkisine farklı bir pencereden bakarak ülkenin hukuk ve ceza infaz sistemindeki kusur ve zorluklara da mercek tutuyor.

20-02/17/for-life-1x02-foto4.jpg

FOR LIFE AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi, George Tillman Jr.'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.149 milyon izleyici rakamlarını elde ederken ekran macerasına hiç fena başlamadı.

FOR LIFE 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Hank Steinberg'in senaryosunu kaleme alıp, Russell Lee Fine'ın (Quantico, White Collar) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Promises" 18 Şubat 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/17/for-life-1x02-foto1.jpg

FOR LIFE 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Haksız yere ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış Aaron Wallace'ın masumiyetini kanıtlama mücadelesi sürüyor.

Wild Bill'e borcunu geri ödemek için beyaz ırkın diğer ırklardan daha üstün olduğuna inanan birinin savunma görevini üstlenmesi Aaron ve ekibi arasındaki gerilimi yükseltir.

Bölge Savcısı Maskins, Aaron'un dava dosyasına erişmek amacıyla NYPD'den talepte bulunmasının ardından oyununu hızlandırır.

Bu arada Aaron'un kızının erkek arkadaşı Ronnie, Aaron'la tanışmak ve yüzleşmek için hapishaneyi ziyaret eder.

Oyuncu kadrosu: Nicholas Pinnock (Aaron Wallace), Indira Varma (Safiya Masry), Joy Bryant (Marie Wallace), Mary Stuart Masterson (Anya Harrison), Boris McGiver (Maskins), Glenn Fleshler (Frank Foster), Dorian Missick (Jamal Bishop), Tyla Harris (Jasmine Wallace), Timothy Busfield (Henry Roswell)

Konuk oyuncu kadrosu: Brandon J. Dirden (Darius Johnson), Erik Jensen (Dez O'Reilly), Peter Greene (Wild Bill), Todd Susman (Ira Wexler), Toney Goins (Ronnie Baxter), Sean Ringgold (Huey Cornell), Hassan Johnson (Bobby)

FOR LIFE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-02/17/for-life-1x02-foto5.jpg

20-02/17/for-life-1x02-foto6.jpg

20-02/17/for-life-1x02-foto2-1581961139.jpg

20-02/17/for-life-1x02-foto7.jpg

20-02/17/for-life-1x02-foto8.jpg

"For Life" (ABC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin