The Flash 3. sezonda Flashpoint müjdesi

Barry Allen'in yeni maceralarına hazır mıyız...

Volkan Küçükel
24 Haziran 2016 - 00:36
Yeni Bölüm

The CW'nun sevilen dizisi The Flash'ta üçüncü sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Gelen açıklamalar ise DC Comics'in meşhur Flashpoint hikayesine yeni sezonda yer verileceğini gösteriyor.

'FLASHPOINT' İŞLENECEK

Hatırlanacağı üzere ikinci sezon takipçiler için heyecan ve merak uyandıran bir noktada tamamlanmıştı. Sezon finali sonrasında The Flash severlerin büyük kısmı yeni sezonda Flashpoint hikayesini görmeyi umuyordu ve artık bu resmen gerçekleşecek diyebiliriz.

YENİ SEZON BİLGİLERİ

Dizinin Barry Allen'ı Grant Gustin'in Twitter plaftormundan yaptığı açıklamalara göre aldığımız bilgiler ve ipuçları şöyle:

16-06/23/maxresdefault-1466713491.jpg

* The Flash'ın üçüncü sezonunun ilk bölümünün adı 'Flashpoint' olacak.

* Allen konuyla ilgili yaptığı açıklamada Flashpoint olayını tamamen kendilerine göre yapacaklarını; Gustin, Flashpoint'in televizyon versiyonunun çizgi romanın tıpatıp aynısı olmayacağını ancak ondan aşağı kalmayacığını da belirtiyor.

* Yeni sezon çekimlerine iki hafta içinde başlanıyor.

THE FLASH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve Geoff Johns üçlüsünün elinden çıkan dizi, 04 EkimSalı akşamı yeni sezonunun ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin