Vinyl için beklenmedik iptal kararı

Önce onay, sonra iptal!

Volkan Küçükel
24 Haziran 2016 - 00:32
İptal - Onay

HBO'dan beklenmedik karar!

Kanal, ikinci sezon onayı verdiği Vinyl için geri dönüş yaptı ve onay kararını geri çekerek düşük reytingli rock-and-roll dramasını iptal ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili kanaldan gelen açıklama şu şekilde:

"Dikkatli düşündükten ve değerlendirdikten sonra Vinyl ile ikinci sezon için devam etmeme kararı aldık.

Açıkçası bu kolay bir karar değildi. Özverili çalışmaları ve projeye olan tutkuları nedeniyle yaratıcı ekip ve oyuncularımıza karşı çok büyük bir saygımız var."

SHOWRUNNER DEĞİŞMİŞTİ

Dizinin ilk sezonunun sona ermesinin ardından yaratıcı ekipten Terence Winter'ın ikinci sezon için kadroda yer almayacağı duyurulmuş, dizinin yeni showrunner'ı olarak Scott Z. Burns'ün ismi açıklanmıştı.

16-06/23/vinyl-tv-show-on-hbo-season-one.jpeg

HİKAYESİ

1970'li senelerin New York'taki rock'n roll dünyasına ve bu dünyanın perde arkasında yaşananlara ışık tutan yapımın hikayesi Bobby Cannavale'nin canlandırdığı müzik yapımcısı Richie Finestra'nın kentin çeşitli müzik sahnelerinin dışında bir kariyer yapma çalışmalarına odaklanıyordu.

Vinyl, Terence Winter'ın HBO ile işbirliğine giriştiği üçüncü proje olmasının yanı sıra aynı zamanda Winter'ın yapımcı Martin Scorsese ile de üçüncü birlikteliğiydi. İkili daha önceden Boardwalk Empire ve 2013 yapımı film The Wolf of Wall Street'te birlikte çalışmışlardı.

İlk sezonunda beklenenden az izleyici sayısına ulaşan dizinin oyuncu kadrosunda Bobby Cannavale dışında Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sorensen, Juno Temple, Jack Quaid, James Jagger ve Paul Ben-Victor gibi isimler bulunuyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin