The Flash 5. sezonun büyük kötüsü Cicada kendini gösterdi!

The Flash 5. sezonun yeni kötüsü David Hersch/Cicada'yı tanıyalım...


01 Ağustos 2018 - 23:57
Kültür Sanat

The CW kanalının popüler süper kahraman dizisi "The Flash"ın 5. sezonuna yaklaşırken yeni sezona dair tanıtım videoları paylaşılmaya başlandı.

THE FLASH 5. SEZON FRAGMANINDA "CICADA" KENDİSİ GÖSTERİYOR!

Yeni sezon için paylaşılan fragmanda sezonun büyük kötüsü olarak lanse edilen Cicada'yı da ilk kez görmüş oluyoruz. Bunun için fragmanın son kısmını beklemek gerekiyor. The Flash'ın bir kez daha şehri kurtardığı haberinin verildiğini gördüğümüz televizyondan yansıyan parlaklığın biraz olsun aydınlattığı karanlık bir odaya giren kapüşonlu gizemli adam Cicada'nın ta kendisi... Cicada'nın The Flash'ı hedef yaptığı açıkça belli oluyor.

CICADA KİMDİR?

Peki Chris Klein'in (American Pie, Election, Oz) hayat vereceği David Hersch/Cicada kimdir? Çizgi romanlarda kendisi nasıl biliniyor? Karakterin dizideki yansıması ne şekilde olacak?

Yeni sezonun kötüsü olarak ilan edilen ve kendisi için "ailesi metahumanlar tarafından parçalanmış mavi yakalı birisi" tabiri kullanılan Cicada'nın artık tek bir gayesi vardır: Metahumanları tek tek öldürerek onlardan tamamen kurtulmak.

Bu tanımlama her ne kadar Cicada'nın çizgi romandaki kökeninden biraz farklı görünse de The Flash için benzer derecede kötü ve güçlü bir düşman olacağını da işaret ediyor.

İlk olarak 2001 yılında The Flash çizgi romanının sayfalarına adım atan karakter karısını öldürdükten sonra ağır bir suçluluk duygusuyla yaşayan Katolik bir vaizdi.

İntihar etmenin eşiğinde olduğu esnada bir şimşek çarpması sonucunda başkalarının yaşam gücünü emdiği sürece ölümsüzlük gücünü elde etmiş ve sonrasında bir tarikatın lideri haline gelmişti.

THE FLASH 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Berlanti Productions ve Warner Bros. Television. ortak yapımcılığında hazırlanan The Flash, 5. sezonunu 09 Ekim Salı akşamı The CW ekranlarında açacak.

"The Flash" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin