The Flash'ta Wally West'in Kid Flash görünümü

The CW'nun hit dizisi sürprizlerle geliyor...

Volkan Küçükel
14 Temmuz 2016 - 10:24
Yeni Bölüm

The CW'nun hit dizisi The Flash'ın 3. sezon açılışında Wally West'i 'Kid Flash' kostümüne bürünmüş şekilde göreceğiz.

'KID FLASH' KOSTÜMÜYLE İLK GÖRSELLER

Karaktere hayat verecek Keiynan Lonsdale'in kahraman kostümüne büründüğü ilk görseller de paylaşıldı. Görselleri haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

Heyecan ve merak uyandıran bir noktada tamamlanan ikinci sezon finali sonrasında yeni sezonda Flashpoint hikayesini göreceğimiz müjdesini bir süre önce almıştık.

16-07/13/the-flash-wally-west-kid-flash-photo.jpg

Yeni sezonun bir diğer sürprizi ise Harry Potter film serisi ile hayatımıza giren Tom Felton'ın yeni sezonda Central City Polis Departmanı'nda olay yeri inceleme görevlisi Julian Dorn karakterine hayat verecek olması.

EKİM'DE DÖNÜYOR

Grant Gustin, Jesse L. Martin, Carlos Valdes'li oyuncu kadrosuyla The Flash, 04 Ekim Salı akşamı yeni sezonunun ilk bölümü 'Flashpoint' ile izleyicileriyle buluşacak.

16-07/13/the-flash-kid-flash-full.jpg

Wally West'in yeni görünümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin