Bloodline 3. sezon onayını aldı

Rayburn ailesinin sırları ve yalanları ile bir sezon daha...

Dizi severlerin son dönemdeki favori platformu Netflix'in dikkat çekici dizilerinden Bloodline ekibi ve hayranlarını sevindirecek taze bir gelişme yaşandı.

BLOODLINE 3. SEZON ONAYINI ALDI

TVLine'ın haberine göre Netflix, Rayburn ailesinin yaşadıklarına odaklanmaya devam edecek! Dizi, resmi olarak 3. sezon onayını aldı.

YENİ SEZON DETAYLARI

10 bölümden oluşacak üçüncü sezon bölümlerinin 2017 senesi içerisinde dizi takipçilerine sunulması bekleniyor.

16-07/13/untitled.png

BLOODLINE 3. SEZON OYUNCU KADROSU

Eleştirmenlerce beğenilen dizinin düzenli oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini ve Norbert Leo Butz'un üçüncü sezon oyuncu kadrosunda yer alacakları doğrulandı.

Netflix Orijinal İçerik Başkan Yardımcısı Cindy Holland konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Todd A. Kessler, Daniel Zelman ve Glenn Kessler üçlüsü televizyon tarihinin en yetenekli topluluklarından biriyle birlikte merak uyandıran ve sürükleyici bir aile hikayesini ortaya koydular. Bir sonraki sayfanın Rayburn'ler için neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sony Pictures Television yapımcılığındaki Bloodline'ın 10 bölümlük ilk sezonu 20 Mart 2015, yine 10 bölümden oluşan ikinci sezonu ise 27 Mart 2016 tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin