The Good Doctor dizisine 2. sezon onayı çıktı!

ABC kanalının popüler yeni dizisi The Good Doctor beklendiği gibi 2. sezon onayını cebine koydu.

Volkan Küçükel
08 Mart 2018 - 07:25
Gündem

Aynı isimdeki ödüllü Güney Kore dizisinden ekranlara uyarlanan ABC'nin "The Good Doctor"ı için beklenen yeni sezon onayı izleyicilerini fazla bekletmeden geldi!

THE GOOD DOCTOR 2. SEZONUYLA EKRANLARDA OLMAYA DEVAM EDECEK!

Yayıncı kanal, 18 bölümden oluşan ilk sezonunun 15 bölümünü geride bırakan dizinin yeni sezon onayı duyurusu için sezon sonunu beklemedi ve diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

İkinci sezonun bölüm sayısı hakkında bir bilgi verilmiş değil. Freddie Highmore ile yapılan sözleşmenin bir sezonun en fazla 18 bölümden oluşmasına izin verdiği belirtiliyor.

18-03/08/the-good-doctor-2-sezon.jpg

THE GOOD DOCTOR REYTİNGLERİ

ABC'nin son 13 yıldaki en çok izlenen yeni dizisi olduğu ortadayken The Good Doctor'a yeni sezon onayı kararı çıkması konusunda ABC yöneticilerinin pek fazla düşünmediğini söylemek mümkün. Bugüne kadar izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.8 reyting oranı ve 10 milyon izleyici ortalaması yakalayan dizi, Grey's Anatomy'nin ardından ABC'nin en çok izlenen ikinci dizisi konumunda bulunuyor.

Sony Pictures TV ve ABC Studios yapımcılığındaki dizinin yeni sezon onayı alması hakkında açıklamalarda bulunan ABC Entertainment Başkanı Channing Dunney "The Good Doctor'ın toplumu kapsayıcı mesajı izleyicilerimiz arasında yankı buldu. Dr. Shaun Murphy'nin bir başka sezon için geri döneceğini duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

18-03/08/freddie-highmore.jpg

Efsane dizi House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan The Good Doctor'ın hikayesi prestijli bir hastane olan St. Bonaventure'un pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan otizm ve savant sendromlu genç doktor Dr. Shaun Murphy'i (Highmore) merkezine alıyor. Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Chuku Modu, Beau Garrett, Irene Keng, Hill Harper, Richard Schiff ve Tamlyn Tomita dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Dizi sorumlusu Shore ile birlikte Daniel Dae Kim, David Kim, Sebastian Lee ve pilot bölümü yöneten Seth Gordon projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

1975 senesinden bu yana televizyon ve film kategorilerindeki senaristleri insanlığın onuru, gayesi ve özgürlüğünü değerli kılan yapımları üretmeye teşvik etmek amacıyla dağıtılan "Humanitas Ödülü"nün (Humanitas Prize) 2018 organizasyonu 60 dakika süreli dizi kategorisinde The Good Doctor'ın pilot bölümünün ödüle layık görüldüğünü de hatırlatalım.

"The Good Doctor" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin