Grand Hotel dizisinin oyuncu kadrosuna üç yeni isim daha katıldı!

ABC'nin pilot bölüm siparişini verdiği uyarlama dizisi Grand Hotel'ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
08 Mart 2018 - 02:52
Gündem

Aynı isimdeki popüler İspanyol dizisinden uyarlama çalışmaları devam eden ABC'nin pilot bölüm siparişlerinden "Grand Hotel"ın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Denyse Tontz (The Fosters), Anne Winters (Tyrant) ve Bryan Craig (Valor) üçlüsü dizinin oyuncu kadrosuna düzenli rollerle dahil olan yeni isimler oldular.

"GRAND HOTEL" DİZİSİNİN KONUSU

Son dönemde yapımcılık işlerine ağırlık veren Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria ve ABC/ABC Studios'un gözde dramedi yazarlarından Brian Tanen'ın arkasında olduğu, yönetmen koltuğunda Ken Olin'in (This Is Us) oturacağı Grand Hotel'ın hikayesi Miami Beach'te otel sahibi olan bir aile, otelde çalışan personel kadrosu ve bu topluluğun kusursuz dış görünüşlerinin altında yatan sırlar üzerinde şekillenirken, otelin arka planında gerçekleşen olaylara odaklanılıyor.

Denyse Tontz dizide güzel, zeki, daima iyimser, hayatını babasının gözüne girip onun gönlünü hoş etmeye, aile işini öğrenmeye adamış sadık kız evlat Paloma karakterine hayat verecek.

Aynı zamanda müzisyen kimliğe sahip Tontz son olarak Freeform'un The Fosters dizisinde Cortney Strathmore karakterine hayat verdi. Oyuncuya Syfy'ın Ben Affleck/Matt Damon yapımcılığındaki Incorporated dizisinde de rastladık.

18-03/08/denyse-tontz.jpg

Anne Winters dizide otelin halinden pek memnun olmayan güzel çalışanı Ingrid karakterine hayat verecek. Ingrid, zamanının çoğunu daha zengin ve rahat bir yaşam için kısa yollar bulma planlarına harcamaktadır.

23 yaşındaki Winters'ı yakın gelecekte Netflix'in popüler gençlik draması 13 Reasons Why'ın ikinci sezonunda Chloe karakteriyle ve Universal'ın komedi türündeki Night School filminde Mila karakteriyle izleyeceğiz. Aktrisi FX'in Tyrant (Emma Al-Fayeed) ve ABC'nin Wicked City (Vicki Roth) dizilerinden hatırlayabiliriz.

18-03/08/anne-winters-tyrant.jpg

Bryan Craig ise babasına itaat etmeyi sevmeyen eğlence düşkünü ve çapkın Javi karakterini canlandıracak.

Son olarak The CW'nun askeri draması Valor'da izlediğimiz Bryan Craig ayrıca Daytime Emmy Ödülü kazandığı General Hospital'da hayat verdiği Morgan Corinthos rolüyle tanınıyor.

18-03/08/bryan-craig.jpg

- Roselyn Sanchez (Devious Maids) Miami cazibesinin vücut bulmuş hali olarak nitelendirilen, stil sahibi, zeki, kurnaz, ikiz kızlarına karşı oldukça sadık, otel sahibinin ikinci karısı olan ancak hiçbir zaman kendisini ikinci olarak görmeyen Gigi,

- Chris Warren (The Fosters) eğlenceli, nazik, annesi otelde personel müdürü kendisi küçük yaşlardan bu yana erkek garson olan Jason,

- Demian Bichir (The Bridge) Grand Riviera Hotel'ın sahip olduğu şeyi korumak için her şeyi yapabilecek yakışıklı, çekici ve karizmatik sahibi Gonzalo Cardenas,

- Wendy Raquel Robinson (The Game) otelin cana yakın, pratik zekalı personel yöneticisi Mrs. P,

- Shalim Ortiz (Heroses) ise oteldeki her konuğu ismiyle bilen misafir ilişkileri sorumlusu Mateo karakterleriyle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

Tanen, Longoria ve Spector üçlüsü ile birlikte Ramon Campos ve orijinal İspanyol dizisinin showrunner'ı Teresa Fernandez-Valdes projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

18-03/08/gran-hotel.jpg

İspanya'da bilinen adıyla Gran Hotel; Bambu Producciones yapımcılığında Antena 3 kanalında üç sezon boyunca ekranlara gelmiş ve başarılı izlenme oranlarıyla dikkat çekmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin